Kiwanis Geleen

Geleen

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Ondersteuning eerste maanden van 2019

Ondersteuning eerste maanden van 2019


Ook in de eerste maanden van 2019 hebben de Kiwanis Geleen weer menig gezin in Geleen en omgeving weten te ondersteunen. Hierbij een greep uit enkele hulpvragen.

Lees verder

Terugblik op de soiree 2018!

Terugblik op de soiree 2018!


Ook in 2018 organiseerde de stichting Kiwanis Geleen de befaamde Soiree met als doel het inzamelen van geld voor regionale goede doelen. Het was een geweldige avond met meer dan 360 bezoekers die samen met de bijdrage van onze gewaardeerde sponsoren ongeveer €11.000,= samen brachten. Kiwanis Geleen gaat zich hiermee inzetten voor kwetsbare kinderen onder het motto “Serving the children of the world”.

Lees verder

Vakantielezen

Vakantielezen


Juni 2018 hebben Kiwanis Geleen boeken en tassen gesponsord voor het vakantielezen. Hierdoor is het mogelijk geworden om vakantie-leestassen en nieuwe leesboeken beschikbaar te stellen aan de leerlingen uit groep 3 en 4 van basisschool Spaubeek.

Lees verder

Serving the elderly of the Mijnstreek

Serving the elderly of the Mijnstreek


Kiwanis Geleen zet zich ook in voor onze ouderen in de Westelijke Mijnstreek door hun, geheel kosteloos, een leuke, gezellige dag te bezorgen. Onze gasten komen uit alle wijken van Geleen, Sittard, Stein en Beek. Ze worden door de Kiwanis Geleen leden uitgenodigd, maar ook Zuyderland en ouderenzorg Glana en Zilverlinde dragen gasten aan.

Lees verder

Petje af Zuid-Limburg

Petje af Zuid-Limburg


Zondag 10 Juni heeft Ilse Wiertz-Hamers, voorzitter van het Petje af Zuid-Limburg, de Kiwanis Award 2018 in ontvangst mogen nemen tijdens de MP feesten op de markt in Geleen.

Lees verder

Jump

Jump


Mei 2018 hebben Kiwanis Geleen twee uitstapjes gesponsord. Een moeder en 2 kinderen gaan de sleur doorbreken en naar de bioscoop, en een hard studerende Syrische jongen gaat naar SpaceJump.

Lees verder

Communiefiets

Communiefiets


Mei 2018 hebben Kiwanis Geleen een communiefiets gesponsord gekregen door Fietsenspeciaalzaak Coorens en deze geleverd aan de communicant.

Lees verder

20-jarig jubileum 't Kweske

20-jarig jubileum 't Kweske


De schildersgroep ‘t Kweske, bestaande uit leden met een verstandelijke beperking, heeft op zondag 29 april zijn 20-jarig jubileum gevierd in het ‘vrachtwagenmuseum’ van Kiwanis-lid Gerrit Langen in Geleen. Het jubileumfeest was er vooral om vrijwilligers te bedanken die de activiteiten van ‘t Kweske mogelijk maken. Kiwanis Geleen ondersteunt de activiteiten regelmatig vanuit de opbrengst van fundraise activiteiten.

Lees verder

Spoedhulp gezin Sittard

Spoedhulp gezin Sittard


April 2018 hebben Kiwanis Geleen een koelkast, gaskookplaat en wasmachine geleverd aan een alleenstaande moeder met twee kindjes. Ze hebben noodgedwongen hun huis moeten verlaten maar hebben inmiddels de sleutel van hun nieuwe plekje gekregen.Kiwanis Geleen helpt AltraCura om de basisbenodigdheden voor moeder en de kinderen bij elkaar te krijgen.

Lees verder

Bed voor moeder

Bed voor moeder


Maart 2018 kregen wij de volgende hulpvraag van Thuisbegeleiding | Zuyderland Thuiszorg.Voor een alleenstaande moeder zijn wij opzoek naar een bed. De moeder slaapt al maanden op de bank omdat ze geen geld heeft voor een matras. Kiwanis Geleen heeft van een van haar leden een bed kunnen regelen. Een eenpersoons met daarbij een spiraalbodem en een matras. Ook het daarbij behorende nachtkastje en de kledingkast zijn bij de mevrouw afgegeven.

Lees verder

1 2 3 4

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

01/04Ondersteuning eerste maanden van 2019
15/11Terugblik op de soiree 2018!
02/07Vakantielezen
16/06Serving the elderly of the Mijnstreek
11/06Petje af Zuid-Limburg
05/06Jump

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Geleen volgen:

FacebookTwitter