Kiwanis Geleen

Geleen

Kiwanis > Onze projecten

Nieuws over onze projecten

Waarom Kiwanis? Serving the children of the world!

En hoe doen wij dat?  Fun, Friendship and Fundraising!

Wij hebben in Geleen een geweldige Kiwanis club waar de leden door hun onderlinge Friendship veel Fun hebben en veel energie om de schouders te zetten onder de Fundraising. Wij organiseren een keer in de twee jaar een Soiree om de fundraiskas te spekken.  Wij hechten veel waarde aan transparantie over de bestedingen uit die fundraiskas. Hiervan worden geen drankjes, geen hapjes noch uitstapjes voor de clubleden betaald. Voor de die kosten van 'de fun' betalen de leden contributie.

Fundraiskas

Wat doen wij met de fundraiskas, met de baten van de Soiree, met de giften? Wij besteden die aan projecten.  Een indruk van onze gerealiseerde projecten worden als nieuws item toegevoegd aan onze website, op onze facebookpagina of via ons twitter adres @KiwanisGeleen.

Project aandragen?

Kent u een schrijnende situatie waarbij kinderen zijn betrokken in de regio Geleen, waarbij wij kunnen helpen?
Mail uw hulpvraag dan naar Stefan Hooghiem.

Stefan Hooghiem
Voorzitter projecten commissie