Kiwanis Geleen

Geleen

Kiwanis > Nieuws

20-jarig jubileum 't Kweske

Te midden van enkele tientallen oldtimers heeft de Geleense schildersgroep ‘t Kweske, bestaande uit een dertigtal leden met een verstandelijke beperking, op zondag 29 april zijn 20-jarig jubileum gevierd in het ‘vrachtwagenmuseum’ van Kiwanis-lid Gerrit Langen in Geleen. Het jubileumfeest was er vooral om vrijwilligers te bedanken die de activiteiten van ‘t Kweske mogelijk maken. Enkele artiesten uit de regio, waaronder het zangduo Gonnie & Nico, zanger John Heesakkers en trompettist Peter Kunkels, traden pro deo op, net als enkele getalenteerde leden van de schildersgroep. 't Kweske is in 1998 opgericht door Tiny Prevo. De leden wonen allen onder begeleiding in de woongroep Daelzicht in Geleen. Kiwanis Geleen is nauw betrokken bij de schildersgroep en ondersteunt de activiteiten regelmatig vanuit de opbrengst van fundraise activiteiten.

Foto impressie