Kiwanis Geleen

Geleen

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Spoedhulp gezin Sittard


Spoedhulp gezin Sittard

April 2018 hebben Kiwanis Geleen een koelkast, gaskookplaat en wasmachine geleverd als antwoord op de volgende urgente hulpvraag van AltraCura.

Een alleenstaande moeder met twee kindjes heeft door oplopende schulden, noodgedwongen hun huis moeten verlaten. Ze zijn naar een crisisopvang in midden Limburg verhuisd. Er zijn vanuit dit punt verschillende trajecten opgestart maar die liepen niet altijd even lekker. Het was een zware periode voor zowel moeder als de kinderen. en ze zijn van daaruit naar de Oma van de kinderen gegaan. Dit verblijf was van korte duur. Het gezin verbleef aansluitend, eveneens voor korte periode, op nog twee andere locaties.

Inmiddels heeft de moeder de sleutel van haar nieuwe plekje gekregen. Ze heeft van haar kinderbijslag de vloeren gekocht en zelf gelegd. Verder heeft ze financieel helemaal niets en is AltraCura hard aan het werk om de basisbenodigdheden voor moeder en de kinderen bij elkaar te krijgen zodat ze haar woning kan betrekken. Kiwanis Geleen helpt hierbij en heeft een koelkast, gaskookplaat en wasmachine besteld en laten afleveren op het nieuwe adres van deze moeder.


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

01/04Ondersteuning eerste maanden van 2019
15/11Terugblik op de soiree 2018!
02/07Vakantielezen

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Geleen volgen:

FacebookTwitter