Kiwanis Geleen

Kiwanis > Soiree

De Soiree, ons fundraising event

8 November 2018 Mondial Beek

Iedere twee jaar organiseert de stichting Kiwanis Geleen de befaamde Soiree met als doel het inzamelen van geld voor goede doelen. Het is een geweldige avond om samen met medewerkers, relaties, familie of vrienden oude relaties te verstevigen en kennis te maken met nieuwe contacten.

Verder kunt u genieten van muziek, lekker eten en een drankje. Tenslotte is het de Kiwanis Geleen gelukt om u als special guest Maan, winnares van The Voice of Holland te presenteren.

In 2018 is de soiree op donderdag 8 november in uitgaanscentrum Mondial te Beek.

Kiwanis Geleen ... voor kinderen!

De opbrengst van de Soiree 2018 wordt volledig aangewend voor kinderen in de Westelijke Mijnstreek. Wij hebben als doel om 8 november €15.000,= hiervoor in te zamelen. We doen een beroep op u en uw organisatie om dit doel te realiseren! De Stichting Kiwanis Geleen biedt hiervoor diverse sponsorpakketten aan. Uw contactpersoon bij Kiwanis Geleen zal binnenkort contact met u opnemen om de mogelijkheden met u in kaart te brengen.

Sonsor worden?

Bekijk de sponsorpakketten hier.

Tickets?

Tickets voor dit evenement zijn te bestellen via onze leden of hier.