Kiwanis Halderberge e.o.

Mastreechter Staar
Kiwanis > Actuele Projecten

Actuele Projecten

Inmiddels kijken we al weer terug op het jaar 2018. We hebben diverse projecten achter de rug. Een geslaagde eerste versie van Asperges in de Binnentuin, de avondvierdaagse van Hoeven en de Classic Car Ralley en niet te vergeten het Kiwanis Open Golf toernooi. In september stond de oesterproeverij uiteraard weer op de agenda.

En op 13 december stond Dana Winner te stralen in een vrijwel uitverkochte basiliek van Oudenbosch. Dit derde kiwanis-kerstconcert was weer een overweldigend succes. We kunnen inmiddels wel spreken van een traditie waar velen naar uitkijken.

In 2019 staan natuurlijk weer nieuwe projecten op stapel. Daarover informeren we u via deze site en de nieuwsbrieven. We wensen u een heel fijne kersttijd en een gezond 2019 toe.

Onze evenementen staan altijd open voor sponsormogelijkheden. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft hoe wij kunnen bijdragen aan uw plannen.

Meer over Kiwanis Nederland

Meer informatie over de Kiwanis service organisatie en over het district Nederland vindt u op