Kiwanis Halderberge e.o.

Halderberge e.o.

www.kiwanis.nl
Barrelrun2
Kiwanis > Actuele Projecten > Barrelrun 2020

Barrelrun 2020

EEN ONVERGETELIJK EVENEMENT 

De Kiwanis Barrelrun 2020, van vrijdag 11 september tot en met zondag 13 september 2020, een evenement wat niet snel vergeten zal worden.

Er wordt gestart bij Centrum Bovendonk te Hoeven. Vandaar rijden we naar Luxemburg om daarna de tweede dag naar Valkenburg te rijden. Uiteindelijk rijden we zondag terug naar Hoeven, waar wij ontvangen worden bij Centrum Bovendonk. 

AANTAL AUTO’S VOOR DEELNAME 

We willen met maximaal 25 auto’s van start gaan. De auto’s mogen niet meer dan € 500,gekost hebben. Het is dus al een uitdaging om de eindstreep te halen. Onderweg dienen opdrachten uitgevoerd te worden, zodat er sprake is van een beproeving van mens en machine.
Na de sluiting van de inschrijvingen zullen er een tweetal bijeenkomsten voorafgaand aan het evenement worden gehouden, om de deelnemers kennis met elkaar te laten maken en om nadere informatie te verstrekken. 

DE BARRELRUN : MÉÉR DAN ALLEEN EEN RACE 

Gedurende de reis krijgen de deelnemers verscheidene opdrachten die de rit tot een ware uitdaging maken. Door een verscheidenheid aan opdrachten is er voor iedereen kans om de eindoverwinning op te eisen. 

Met nadruk wordt gesteld dat de Barrelrun ( zowel de gehele reis als de opdrachten ) geen element van snelheid of tijdcompetitie is. 

De veiligheid van een ieder staat voorop !! 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORDE RONDREIS 

Wij steunen met de Barrelrun een belangrijk doel. De opbrengst komt ten goede aan het Prinses Beatrixfonds. Dit goede doel houdt zich bezig met onderzoeken naar ernstige spierziekten en dan vooral bij kinderen. De ambassadeur van het Prinses Beatrixfonds voor de Barrelrun is Raff Klippel uit Sprundel. 

Hij zal dan ook de cheque in ontvangst nemen, nadat de allerlaatste auto op zondag 11 september is gefinished. 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Halderberge e.o. volgen:

Facebook