Kiwanis Halderberge e.o.

Dana Winner
Kiwanis > Actuele Projecten > Kerstconcert Dana Winner 13 december 2018

Kerstconcert Dana Winner 13 december 2018

Wij zijn trots dat we op 13 december 2018 Dana Winner opnieuw hebben kunnen boeken voor een Kerstconcert in de schitterende basiliek van Oudenbosch. Hieronder vindt u alle belangrijke gegevens, waaronder de mogelijkheid om kaarten te bestellen:

Dana Winner:

Dana Winner, één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen geeft een speciaal kerstconcert in de Basiliek. De artieste met “de gouden stem” (die intussen meer dan 2,5 miljoen cd’s heeft verkocht) komt op 13 december 2018 voor de tweede keer op uitnodiging van Kiwanisclub Halderberge naar de Basiliek in Oudenbosch voor een exclusief kerstconcert! Onder begeleiding van een fantastisch orkest zal Dana Winner een geweldige avond verzorgen aan de hand van haar imponerende repertoire. De muziek in combinatie met de ambiance van de Basiliek resulteert in een geweldige avond. De opbrengst van het concert wordt gedoneerd aan een regionaal goed doel. Een extra goede reden om het Kerstconcert Dana Winner te bezoeken. Een foto-impressie van het kerstconcert 2016 van Dana Winner kunt u hier vinden.

Wanneer:

13 december 2018

Waar:

Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, Markt 57, 4731 HN Oudenbosch

Aanvang concert:

Basiliek open:

Vanaf 19.15 uur

Hieronder treft u de mogelijkheden aan om dit concert bij te wonen:

Eerste rang toegangskaart concert Dana Winner 13 december 2018:

Toegangskaart concert Dana Winner eerste rang op 13 december 2018. Gereserveerde zit- en zichtplaats in zijbeuk of middenschip op basis van ontvangst bestelling.

Basiliek open vanaf: 19.15 uur

Kaarten: EUR 37,50 inclusief 1 consumptie.

UITVERKOCHT   VIP toegangskaart concert Dana Winner 13 december 2018: UITVERKOCHT

VIP toegangskaart concert Dana Winner op 13 december 2018. Gereserveerde zit- en zichtplaats in middenschip op basis van ontvangst bestelling.

Basiliek open vanaf: 19.15 uur

Kaarten: EUR 40,00 inclusief 1 consumptie. Beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Naast losse kaarten bieden wij u twee diner-arrangementen en twee overnachtingsarrangementen aan:

UITVERKOCHT Diner arrangement Brasserie Tivoli: UITVERKOCHT

Voorafgaand aan het concert samen lekker genieten van een 3-gangen diner bij Brasserie Tivoli. Diner is exclusief consumpties tijdens het diner. Bij dit arrangement is de VIP toegangskaart op 13 december 2018, inclusief 1 consumptie in de Basiliek, inbegrepen. Tevens worden er exclusieve plaatsen in het middenschip voor u gereserveerd.

Aanvang diner: 17.30 uur

Locatie diner: Brasserie Tivoli, Markt 68 in Oudenbosch

Aanvang concert: 20.00 uur

Prijs: € 75,- per arrangement.

Diner arrangement Restaurant “De Kroon”  UITVERKOCHT

Drie-gangen diner bij Hotel-café-Restaurant “De Kroon”, naast de basiliek. Diner is exclusief consumpties. Bij dit arrangement is de VIP toegangskaart, inclusief 1 consumptie, inbegrepen. Tevens worden er exclusieve plaatsen in het middenschip voor u gereserveerd.

Locatie diner: Hotel-café-Restaurant “De Kroon”, Markt 35 Oudenbosch

Aanvang diner: 17.30 uur.

Aanvang concert: 20.00 uur

Prijs: € 75,00 per arrangement.

Reiskoffer Overnachtingsarrangement:

In samenwerking met hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd bieden wij u een diner en overnachtingsarrangement aan. Reserveringen voor dit arrangement (diner, toegangskaart eerste rang Dana Winner, overnachting en ontbijt) kunt u maken door hier te klikken. U reserveert dan rechtstreeks bij hotel De Reiskoffer.

Bovendonk Overnachtingsarrangement:

In samenwerking met Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk in Hoeven bieden wij u  een diner en overnachtingsarrangement aan. Reserveringen voor dit arrangement (diner, toegangskaart eerste rang Dana Winner, overnachting en ontbijt) kunt u maken door hier te klikken. U reserveert dan rechtstreeks bij hotel Bovendonk.

Bestellen:

De losse toegangskaarten boekt u door onderstaand formulier in te vullen. De overnachtingsarrangementen boekt u rechtstreeks bij de hotels, zie de link bij het desbetreffende arrangement.

Toegangskaarten zijn tot eind oktober uitsluitend via deze website te bestellen.

Versturen kaarten:

De door u bestelde toegangskaarten en/of dinervouchers worden vanaf 1 november verstuurd.

Bestelformulier Concert Dana Winner 13 december 2018

Vul hieronder uw bestelling in:

Eerste rang toegangskaart Kerstconcert Dana Winner 13 december 2018:

Prijs: EUR 37,50 inclusief 1 consumptie
Prijs: € 37,50 Aantal:

Totaal: € 0,00

Vul hieronder uw gegevens in. Velden met een * zijn verplichte invoervelden.

Controleer uw gegevens alstublieft zorgvuldig voordat u uw bestelling afrondt.

Betalen via Ideal is verplicht.