Kiwanis Halderberge e.o.

Dana Winner
Kiwanis > Actuele Projecten > Kerstconcert Dana Winner 13 december 2018

Kerstconcert Dana Winner 13 december 2018

Wat bracht Dana weer een sfeer in de basiliek van Oudenbosch. In de in kerstsfeer ingerichte en vrijwel uitverkochte trekpleister van Oudenbosch bracht de Belgische topzangeres haar kerstrepertoire ten gehore.

De opbrengst van het inmiddels traditionele kiwanis-kerstconcert gaat naar twee goede doelen. Allereerst worden 100 gezinnen in de gemeenten Halderberge en Rucphen verrast met een kerstpakket. Het is immers niet overal vanzelfsprekend dat er met kerst iets extra‘s in huis is.

De stichting Vrienden van Paulus uit Oudenbosch is als tweede goede doel van de avond aangemerkt met een bedrag van EUR 2.500. Deze stichting helpt de zogenaamde stille armen in de gemeente Halderberge met zaken waarin de overheid of instanties niet (kunnen) voorzien. De geboden hulp is kleinschalige en altijd in natura. Zo krijgen de ontvangers net dat steuntje in de rug dat ze zo goed kunnen gebruiken.

Klik hier voor de schitterende foto's van dit unieke kerstconcert. Met dank aan fotografie Petra Huijsmans (www.petra-huijsmans.nl).