Kiwanis Halderberge e.o.

foto golf
Kiwanis > Actuele Projecten > Kiwanis Golf Open 2020

Kiwanis Golf Open 28 mei 2020; Golfen voor het goede doel

LET OP! Het toernooi is verplaatst naar donderdag 3 september 2020!

Kiwanis Golf Open

Een gezamenlijk project van de Kiwanisclubs Halderberge/Rucphen, Wouw-Zoomvliet, Bergen op Zoom, Roosendaal en Moerdijk.

Wanneer: donderdag 3 september 2020 vanaf 12.00 tot 20:00
Waar: Golfpark “De Turfvaert” te Rijsbergen.

Traditiegetrouw sluiten we het Kiwanis Golf Open af met een heerlijke BBQ.

Voor nadere informatie, sponsormogelijkheden en reserveringen:

Dit jaar ondersteunen wij het volgende goede doel:

Het jaar 2020 staat voor ons in het teken van Zorg en Onderwijs Nu (ZON):

Stichting ZON biedt een ontwikkelingsgerichte vorm van dagbesteding voor (meervoudig) beperkte kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

Het belangrijkste is de integratie tussen reguliere leerlingen en de leerlingen van de ZON-groep. De kinderen van ZON worden uitgedaagd en geprikkeld door de reguliere leerlingen en de reguliere leerlingen leren dat iedereen erbij hoort en hoe dat kan.

Een school die immers leert dat niemand buitengesloten wordt, bereidt voor op een samenleving waar iedereen bij hoort. De ambitie is om dit op te zetten voor de regio West Brabant en Zeeland.

Samenwerking met Stichting Het Gehandicapte Kind

Het doel dat wij hebben gesteld voor onze fundraising is om een bedrag van € 7.500,- op te halen voor de Stichting ZON. Omdat de specifieke activiteiten van ZON door de Stichting Het Gehandicapte Kind gesteund gaat worden, zal deze stichting middels de plusregeling onze fundraising bijdrage verdubbelen tot een mooi bedrag van € 15.000,-.

Het bedrag wat wij mede met uw hulp ophalen zal benut worden voor de aanschaf van een Snoezelhoek bij basisschool de Rode Schouw in Halsteren en een tovertafel bij De Kreek in Bergen op Zoom. Verder kijken we naar mogelijkheden van aangepast buitenmateriaal zoals een schommel of aangepaste fietsen.

Meer informatie vindt  op de websites van

Stichting ZON en Stichting Het Gehandicapte Kind

Download hier het inschrijfformulier