Kiwanis Halderberge e.o.

Halderberge e.o.

Kiwanis > Kiwanisclub Halderberge

Kiwanisclub Halderberge

Als lokale club, onder de Kiwanisvlag, organiseren wij een aantal activiteiten per jaar voor fundraising (en voor het plezier). Ons haringhappen is vele jaren een zeer  goed bezocht evenement geweest. Dat evenement is inmiddels geëvenaard door onze oesterparty, jaarlijks in september. Inmiddels werken we, na het geslaagde kerstconcert van Dana Winner in de basiliek, aan een nieuwe traditie van kerstconcerten. De Mastreechter Staar staat voor dit jaar op het programma. Maar wij ondersteunen bijvoorbeeld ook de organisatie van de avondvierdaagse in Hoeven.

Wij ondersteunen met de opbrengsten van onze activiteiten ieder jaar een aantal gevarieerde projecten van "goede doelen".

Naast deze evenementen voor een breed publiek organiseren we ook clubactiviteiten: een jaarlijks nieuwjaarsdiner, een ladiesnight (waar de heren de dames culinair in de watten leggen) en bedrijfsbezoeken. Zo hebben we bezoeken gebracht aan Transportbedrijf Jan de Rijk, Solipharma (producent van hoogwaardige voedingssupplementen) en aan het Moeder-Kind centrum van het Bravis Ziekenhuis in Bergen op Zoom.

Clubinformatie

Lokatie clubbijeenkomsten:

Conferentiecentrum Bovendonk

Hofstraat 8

4741 AK HOEVEN

Het dagelijks bestuur van Kiwanisclub Halderberge 2020/2021:
President                   Frank-Willem Jochems
President-past           Piet Derks