Kiwanis Halderberge e.o.

Oesterproeverij 2017
Kiwanis > Actuele Projecten > Oesterproeverij 20 september 2018

Oesterproeverij 20 september 2018

Voor de 13e maal organiseren we onze Oesterproeverij, uiteraard weer in de sfeervolle tuinen van Le Jardin. U komt toch ook weer genieten van de verse oesters en de heerlijke gerechten waarmee Ad Lips en zijn team ons zullen verrassen? Lees hieronder verder:

Datum:

Donderdag 20 september 2018

Tijd:

Ontvangst om 18.00 uur; officiële opening om 18.30 uur.

Eindtijd: 22.30 uur.

Locatie:

Le Jardin in Rucphen

Uiteraard gaan we u culinair weer goed verwennen. Le Jardin serveert op onze Oesterproeverij de volgende gerechten:

Zeeuwse lekkernijen

1. Oesterkraam met koude oesters
2. Oesterkraam met warme oesters;
geserveerd met een champagne sabayon
3. Soepje van kreeft
4. ½ kreeft op de BBQ
5. Gamba’s in Look
6. Kalfshaas met champagne-truffelsaus
7. Kroket van eend op een bedje van appel en veenbessen

Uiteraard begeleid door bijpassende wijnen en andere dranken.

De goede doelen:

Zoals u weet komt de opbrengst van de avond ten goede aan het goede doel. Voor deze avond hebben we gekozen voor een bijdrage aan twee goed doelen.

Als eerste goede doel noemen we de Ronald Moerings Foundation. "Ronald Moerings is in 2014 gestart met het inzamelen van geld voor de Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Hij was zelf erg betrokken bij het onderwerp. Zijn enthousiasme werkte aanstekelijk – hij stond hier zo achter en was een enorm energieke en inspirerende vent." Aan het woord is Sonja Kempenaars van Van Krimpen. Na het auto-ongeluk waarbij Ronald om het leven kwam, hebben zijn echtgenote Fiona Moerings samen met Marco Wilschut en Paul van der Salm de activiteiten om giften in te zamelen ter ondersteuning van (kinder)kankeronderzoek in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis, overgenomen.

Als tweede goede doel het jongerenkoor Muzikaèl uit Hoeven. Muzikaèl heeft begin 1992 een start gemaakt als popkoor en heeft zich door de jaren heen steeds verder muzikaal ontwikkeld. Naast het koor bestaat Muzikaèl uit een band en diverse mensen achter de schermen. In totaal bestaat de vereniging uit ongeveer 40 personen. Vrijdag is onze vaste repetitie avond in het Kompas te Hoeven. Daarnaast wordt er met enige regelmaat ook voor choreografie apart gerepeteerd op andere avonden. Zij verzorgen optredens voor jong en oud.

Kaarten bestellen, sponsoring en nadere informatie:

U kunt via onderstaand formulier kaarten bestellen en sponsoren. Neem voor andere sponsormogelijkheden of andere informatie contact op met Willy Dircken via 06 - 14435596 of Jan Oomen via 06 - 53290485.