Kiwanis Halderberge e.o.

Wiener Sangerknaben
Kiwanis > Actuele Projecten > Paasconcert Wiener Sängerknaben

Paasconcert Wiener Sängerknaben - 11 maart 2020

Kiwanisclub Halderberge-Rucphen zorgt met het Paasconcert van de Wiener Sängerknaben voor een primeur voor heel Nederland in de Basiliek van Oudenbosch!

WienerSangerknaben ergens buitenGraag stellen wij u ook dit jaar weer in de gelegenheid om een exclusief concert in de Basiliek van Oudenbosch bij te wonen. Het concert van de Wiener Sängerknaben is uniek voor Nederland, zij treden dit jaar nergens anders op.

Op uitnodiging van Kiwanisclub Halderberge-Rucphen zullen de Wiener Sängerknaben op woensdag 11 maart 2020 een concert verzorgen in de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara te Oudenbosch. De schitterende basiliek vormt een prachtig decor voor de topklasse van de Wiener Sängerknaben.

Ga naar het bestelformulier Wiener Sängerknaben om direct uw kaarten te bestellen!