Kiwanis Tilburg - Hart van Brabant

Tilburg - Hart van Brabant

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Tilburg - Hart van Brabant

Kiwanis Club Tilburg - Hart van Brabant laat alleen vrouwen als lid toe. Op dit moment bestaat de club uit circa 25 vrouwen. De club is opgericht in 1995 en heeft sinds die tijd al veel projecten ondersteund voor kinderen, met name uit de regio Tilburg. Vaste jaarlijkse projecten zijn het verkopen van kleding op de Tilburgse Meimarkt en het organiseren van een ontbijtfilm in oktober.

Volg ons op facebook

Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes

Pannenkoeken bakken bij Villa Pardoes


Onlangs hebben een aantal leden van onze Kiwanisclub Hart van Brabant pannenkoeken gebakken voor de gezinnen die te gast waren bij Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een gratis vakantieweek voor het gehele gezin aan. Tijdens de laatste dag van die week wordt er iets bijzonders gekookt, waarbij extra hulp goed gebruikt kan worden. Wij zorgden voor de betaling van de ingredienten van de maaltijd en leverden...

Lees verder

Club van het Jaar

Club van het Jaar


Op 28 november werden wij verrast door de LG van divisie 10, Gerard Schipper, met de award 'Club van het Jaar' en een cheque van 1000 euro. We kregen deze prijs voor onze inspanningen het afgelopen jaar met onze fondswervende acties als het Puberbrein, de meimarkt en de ontbijtfilm. Maar ook voor de wijze waarop wij als club in het begin van het jaar zijn omgegaan met het overlijden van ons lid Marianne Vugs. Kiwanis Nederland bedankt voor dit gebaar van erkenning!

Lees verder

€10.000,- voor pater Poels

€10.000,- voor pater Poels


Gerrit Poels neemt cheque van € 10.000 in ontvangst van Kiwanis dames Afgelopen zondag 7 oktober, na afloop van de ontbijtfilm kon Anja Melis, presidente van de Kiwanis Club Tilburg Hart van Brabant, Gerrit Poels een cheque van 10.000 euro overhandigen voor de aanschaf van een koelwagen door de Stichting Poels.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Tilburg - Hart van Brabant volgen:

Facebook