Kiwanis Hilversum-Baarn

Hilversum-Baarn

www.kiwanis.nl
  • Schilderwerk bij Nieuw in 't Gooi

    Kiwanis Hilversum Baarn steekt de handen uit de mouwen voor Nieuw in 't Gooi.

Home

Kiwanis Club Hilversum-Baarn is in 1981 opgericht. Wij organiseren projecten om kinderen die op achterstand staan te helpen. In de afgelopen jaren ondersteunden wij o.a. kinderen die:

  • Onvoldoende middelen hebben om mee te doen met hun klasgenootjes (via Stichting Leergeld)
  • Getraumatiseerd zijn (via Stichting Dream4Kids)
  • Gehandicapt zijn (Mentelity Foundation van Bibian Mentel)
  • Aangewezen zijn op de voedselbank (Stichting Nieuw in het Gooi)
  • In het ziekenhuis liggen (Kiwanis poppen)
  • Aan tetanus dreigen te sterven (ism Unicef)
  • Lijden aan de gevolgen van chronische ondervoeding (MalnuCure Foundation)

Activiteiten

We organiseren verschillende projecten: wijnproeverij in voor- en najaar, een Paleizen wandeltocht aan het begin van de zomer en het Kiwanis Business Golftoernooi in oktober. Daarmee zamelen we gemiddeld zo’n € 10.000,-- per jaar in, wat volledig ten goede komt aan ondersteuning van achtergestelde kinderen.

Elke 2e en 4e woensdagavond komen wij bij elkaar in Greenfield’s Restaurant. Daar bespreken we op informele wijze de lopende projecten en is er tijd om vriendschapsbanden aan te halen. Elke tweede bijeenkomst van de maand nodigen we inspirerende sprekers uit.

Meedoen?

We zijn een leuke mix van leeftijden en mensen uit allerlei sectoren. Ben je geïnteresseerd en wil je ons leren kennen? Kom rustig eens vrijblijvend een vergadering bijwonen. Stuur een mailtje naar hilversum-baarn@kiwanis.nl en we maken een afspraak.

 

Wijnproeverij en Wijnspijsdiner voor Het Vergeten Kind


Dit voorjaar houden KC Hilversum-Baarn en KC Laren hun wijnproeverij op een bijzondere locatie: het Singer Museum in Laren. We doen dat op zaterdag 9 mei tussen 14 en 17 uur – in het laatste weekend van de prachtige tentoonstelling “Spiegel van de Ziel. Toorop tot Mondriaan”. Op 30 april is het Wijnspijsdiner bij Restaurant Greenfield's - en de opbrengst van de actie is voor Het Vergeten Kind.

Lees verder

Winnaar stemming Lustrum Project: Kindervakanties

Winnaar stemming Lustrum Project: Kindervakanties


De leden van Kiwanis Nederland hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete Lustrum Project. Project Kindervakanties heeft de meeste stemmen behaald, namelijk 297. Dit project zal daardoor het komende landelijke Lustrum Project worden, gesteund door inspanningen van alle Kiwanis Clubs in Nederland. In totaal hebben 641 mensen hun stem uitgebracht, een derde van alle Kiwanis leden in Nederland. Dit is de hoogste betrokkenheid met een landelijke activiteit die we ooit hebben gezien en...

Lees verder

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Hilversum-Baarn volgen:

FacebookTwitter