Kiwanis Hilversum-Baarn

Hilversum-Baarn

www.kiwanis.nl
Schilderwerk bij Nieuw in 't Gooi
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Paleizenwandeltocht 25 Mei 2019


Paleizenwandeltocht 25 Mei 2019

Persbericht

 

Kiwanis “Paleizen Wandeltocht” brengt € 2.000,- op voor ernstig zieke kinderen

 

Zaterdag mei organiseerde Kiwanis Hilversum-Baarn voor de 10e maal de prachtige Paleizen Wandeltocht door ons mooie Gooise landschap. Ongeveer 300 wandelaars uit het hele land genoten van deze - inmiddels traditionele - promotie voor onze regio!

 

Mede dankzij het mooie wandelweer stonden de eerste wandelaars al om 07.00 uur te popelen bij Grand Cafe Groeneveld om op pad te gaan. Ze konden kiezen voor 15, 25 of 35 kilometer. Iedereen genoot van de prachtige tocht, de terrasjes onderweg en het prima wandelweer.

 

Al die wandelaars hebben eraan bijgedragen dat de opbrengst dit jaar ruim de € 2.000, -- grens passeerde. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan Stichting de Regenboogboom. Deze stichting laat ernstig zieke kinderen hun eigen moed en kracht ontdekken.

 

 

Stempelpost Hooge Erf: Vol lof over onze prachtige omgeving nog even

van de laatste 4 km genieten.

 

Na 10 jaar nog steeds uniek

In de afgelopen 10 jaar heeft deze tocht meer dan 5000 bezoekers van onze prachtige omgeving laten genieten. En daarmee hebben ze ruim € 37.000,-- bij elkaar gewandeld voor kinderen die hulp nodig hebben.

 

De Paleizen Wandeltocht is dan ook in meerdere opzichten uniek. Dankzij de samenwerking met Staatsbosbeheer, Kasteel Groeneveld, Stichting Smithuyserbos en Landgoed Pijnenburg kunnen wandelaars paleizen, kastelen en natuurgebieden zien die normaal aan het oog onttrokken zijn.

 

Met name de medewerking en gulle ondersteuning die we ieder jaar weer krijgen van Grand Cafe Groeneveld was heel belangrijk voor het realiseren van deze tochten.

 

Kiwanis Hilversum-Baarn – wie wil meedoen?

Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor minderbedeelde kinderen. De afdeling Hilversum-Baarn organiseert activiteiten met het doel fondsen te werven, zoals de Paleizen Wandeltocht, wijnproeverijen en een golftoernooi. De opbrengsten hiervan komen volledig ten goede aan kinderhulp in de regio en internationale kinderhulp projecten. Enthousiaste nieuwe leden zijn bij ons van harte welkom! Meer informatie is te vinden op www.kiwanis.nl/hilversum-baarn

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de Paleizen Wandeltocht of de Kiwanis kunt u de website raadplegen: www.kiwanis.nl/hilversum-baarnof contact opnemen met Hans Hermans, 035-6244559.

 

Bijlage:

Foto + caption “Stempelpost Hooge Erf”: Vol lof over onze prachtige omgeving nog even

van de laatste 4 km genieten.

 


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

11/03Kiwanis Business Golftoernooi 14 oktober 2019 Persbericht
20/10Winnaar stemming Lustrum Project: Kindervakanties
03/01Cheque voor Jeugddorp de Glind
03/01Serviceclub Kiwanis overhandigt mooi bedrag voor Kindervakantieland

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Hilversum-Baarn volgen:

FacebookTwitter