Kiwanis IJsselstein

IJsselstein

www.kiwanis.nl
 • Jonge club

  Kiwanis IJsselstein is een jonge serviceclub. Wij zetten ons ervoor in de wereld een stukje mooier over te dragen aan volgende generaties.

  Lees verder >
 • Enjoy

  Wij werven fondsen voor lespakketten waarmee Enjoycleaningup vertelt hoe je de aarde schoon houdt. Kinderen vertellen dit weer thuis. Zo leren we van elkaar.

  Lees verder >
 • Kerstballen

  Wij zamelen het hele jaar kerstballen in. Kinderen met een beperking maken er op de dagbesteding mooie kransen mee.

  Lees verder >
 • IJsselstein schoon

  23 maart organiseerden we met Enjoycleaningup, oud-tafelaars en vele anderen de Schoonveegactie van de Hollandse IJssel. Klaar voor het vaarseizoen.

  Lees verder >
 • Doppen voor hulphonden

  Wij sparen doppen van frisdrankflesjes of melkpakken. De opbrengst gaat naar de opleiding van KNFG honden.

  Lees verder >

Welkom bij Kiwanis IJsselstein

Kiwanis IJsselstein is een jonge serviceclub 'in oprichting'. Wij streven doelen na die de wereld een stukje mooier maken voor de volgende generaties. Met een team enthousiaste leden inspireren we elkaar en zetten we ons, met plezier, vriendschap en fondsenwerving in voor de samenleving. Onze leden komen uit, of werken in, de regio IJsselstein. De club komt twee keer per maand samen in de oude binnenstad van IJsselstein. 

Schoonveegactie 21 maart


Onze schoonveegactie aan de Hollandse IJssel, welke we zaterdag 21 maart 2020 hadden gepland, hebben we afgelast.We vinden het niet verantwoord om groepen mensen te mobiliseren en volgen daarmee de adviezen van het RIVM.

Lees verder

Mooie opbrengst kerstkransen

Mooie opbrengst kerstkransen


Na het inzamelen van honderden kerstballen, vele vrijwilligersuren en 28 verkochte kerstkransen overhandigde Kiwanis IJsselstein op 15 februari de originele cheque van 1090 euro aan Stichting de Iris. Stichting de Iris bouwt aan een fijne, levensbestendige woning voor 16 jong volwassenen met een verstandelijke beperking in Vianen. Dit jaar wordt de eerste paal in de grond geslagen. Kiwanis IJsselstein heeft met dit bedrag bijgedragen aan de tuinset. Huib Veldhuijsen, voorzitter Kiwanis IJsselstein:...

Lees verder

A Local Swim IJsselstein

A Local Swim IJsselstein


Op 7 september 2019 springen er weer heel veel zwemmers de Hollandsche IJssel in om zoveel mogelijk donaties op te halen om ALS de wereld uit helpen. Dit is het tweede jaar dat Leden en oudleden van de Rondetafel IJsselstein A Local Swim organiseren. De Kiwanis helpen mee. We ruimen op 30 augustus de kades langs de Hollandse IJssel op, zijn vrijwilliger op 7 september en we hebben ook een team die meezwemt: de Watertrappelaars. Sponsor jij al iemand die voor jou 2 kilometer gaat zwemmen? Sponsor...

Lees verder

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - IJsselstein volgen:

Facebook