Kiwanis IJsselstein

IJsselstein

www.kiwanis.nl
 • Jonge club

  Kiwanis IJsselstein is een jonge serviceclub. Wij zetten ons ervoor in de wereld een stukje mooier over te dragen aan volgende generaties.

  Lees verder >
 • Enjoy

  Wij werven fondsen voor lespakketten waarmee Enjoycleaningup vertelt hoe je de aarde schoon houdt. Kinderen vertellen dit weer thuis. Zo leren we van elkaar.

  Lees verder >
 • Kerstballen

  Wij zamelen het hele jaar kerstballen in. Kinderen met een beperking maken er op de dagbesteding mooie kransen mee.

  Lees verder >
 • IJsselstein schoon

  23 maart organiseerden we met Enjoycleaningup, oud-tafelaars en vele anderen de Schoonveegactie van de Hollandse IJssel. Klaar voor het vaarseizoen.

  Lees verder >
 • Doppen voor hulphonden

  Wij sparen doppen van frisdrankflesjes of melkpakken. De opbrengst gaat naar de opleiding van KNFG honden.

  Lees verder >

Welkom bij Kiwanis IJsselstein

Kiwanis IJsselstein is een jonge serviceclub 'in oprichting'. Wij streven doelen na die de wereld een stukje mooier maken voor de volgende generaties. Met een team enthousiaste leden inspireren we elkaar en zetten we ons, met plezier, vriendschap en fondsenwerving in voor de samenleving. Onze leden komen uit, of werken in, de regio IJsselstein. De club komt twee keer per maand samen in de oude binnenstad van IJsselstein. 

Visitekaartje voor Kiwanis

Visitekaartje voor Kiwanis


De Kiwanis zijn los: 'We zijn er trots op aan onze eerste activiteit in IJsselstein te hebben mogen bijdragen. Samen met de Oud tafelaars'. En als we nog een keer moeten vegen voorafgaand aan A Local Swim, staan we er weer. We vinden het mooi te zien dat zoveel organisaties, bedrijven en inwoners ieder op eigen wijze hun steentje er aan hebben bijgedragen dat de Hollandse IJssel is schoongeveegd. We zijn er vooral trots op dat we het Kiwanislogo bij de ingang van de bebouwde kom hebben mogen hangen....

Lees verder

Honderden vrijwilligers gezocht


Op zaterdagmiddag 23 maart vindt de eerste editie van IJsselsteinSchoon plaats. Vrijwilligers gaan massaal aan de slag om de HollandseIJssel schoon te vegen voor het zomerseizoen. Organisaties, verenigingen, bedrijven en betrokken inwoners kunnen een stukje van de rivier in de vorm van een donatie en/of als vrijwilliger adopteren. Hetschoonmaaktraject loopt van Cals College tot Sportpark IJsseloever. Ook wordt de stadsgracht meegenomen. Met dit project willen de organisatoren samen met Stichting...

Lees verder

IJsselstein Schoon

IJsselstein Schoon


Kiwanis IJsselstein ondersteunt de activiteiten van Enjoycleaningup. Samen met Enjoycleaningup en andere partners vegen we 23 maart de Hollandse IJssel schoon.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - IJsselstein volgen:

Facebook