Kiwanis Drachten

Drachten

Kiwanis > Kiwanis Drachten

Kiwanis Drachten

De Kiwanis Club Drachten is een gemengde serviceclub en is opgericht in 1995. We bestaan uit bijna 30 enthousiaste leden en hebben inmiddels een goede reputatie opgebouwd in het bijeenbrengen van geld voor het goede doel.

Naast het steunen van de landelijke en wereldwijde Kiwanis projecten organiseert Kiwanis Club Drachten projecten voor doelen in de regio. Met deze projecten steunen we kinderen in onze regio die hulp nodig hebben.  Om deze gelden bij elkaar te brengen organiseert Kiwanis Drachten tal van activiteiten in en om Drachten. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Buiten de organisatie van evenementen zijn gezelligheid en persoonlijke groei belangrijke pijlers van Kiwanis Drachten. Meerdere keren per maand komt de club bij elkaar in ons clubhuis,  "Herberg van Smallingerland" in Rottevalle. Onder het genot van een hapje en drankje wordt vergadert en worden de vriendschapsbanden aangehaald. Ook worden op regelmatige basis sprekers uitgenodigd over diverse onderwerpen en organiseren we excursies voor onze leden naar aansprekende bedrijven/instanties.