Kiwanis Drachten

Drachten

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Rolstoeldraaimolen voor

Rolstoeldraaimolen voor


Donderdagmiddag is derolstoeldraaimolen op de Naturijin gebruik genomen door de kinderen van Kleurryk. De opening werd verricht door Thom van Deutekom van Kiwanisen een leerlinge van de school Kleurryk. De rolstoeldraaimolen kon worden aangeschaft door een forse financilegift van de serviceclubs Kiwanis,Rotary, Lions en de Juniorkamer..De draaimolen is gekocht van de opbrengst van de Struuntocht,georganiseerd door deze serviceclubs. De volgende struuntocht is op 14 december. Bij het officieel in...

Lees verder

Kiwanis Eierfestijn 1e paasdag 2015

Kiwanis Eierfestijn 1e paasdag 2015


Wat is er op het Kiwanis Eierfestijn te beleven? • Grote eierzoekwedstrijd voor kinderen, tot 6 jaar en vanaf 6 jaar • Ei-sjoelen • Ei-verven • Aantrekkelijke prijzen • Etcetera De entree voor het Eierfestijn is per kind € 4,- en per ouder/begeleider € 2,-. Houders van een gezinskaart kunnen wel de Naturij bezoeken, maar om mee te mogen doen aan het Eierfestijn, moet entree worden betaald. De opbrengst van het Kiwanis Eierfestijn ochtend gaat helemaal naar ‘Stichting ‘Leergeld’ in Drachten.

Lees verder


Lees verder

KC-Rally 2013 groot succes, 9.000 euro voor stichting hoogvliegers


Zondag 29 september 2013 werd de Kiwanis Classic Rally verreden. Een rally voor klassiekers en moderne cabrio’s die wordt georganiseerd door de serviceclub Kiwanis Drachten en als doel heeft geld te genereren voor goede doelen. Bij Kiwanis Drachten staat het goede doel altijd gericht op het kind. Ook ditmaal was het goede doel de Stichting Hoogvliegers.

De start was bij het Fletcher Hotel De Börken in Dwingeloo waar de deelnemers zich eerst konden laven aan een rijkelijk voorzien ontbijtbuffet. Zo konden zij met een goed gevulde maag aan de ochtend etappe van de rally beginnen.

Lees verder

29 september 2013, de Kiwanis rally toert weer door Friesland!

29 september 2013, de Kiwanis rally toert weer door Friesland!


De Kiwanis Classic Rally 2013

Op zondag 29 september 2013 wordt alweer de 7Classic Rally gereden. Ook dit jaar kunt u weer genieten van een prachtige tocht over deels onbekende wegen door een mooie natuur. Ons startpunt is deze keer niet in Friesland, maar een mooie locatie in Drenthe. Met de auto bent u er zo!

Om u klaar voor de start te maken staat er een heerlijke kop koffie voor u klaar, maar als u liever thee wilt, dan kan dat ook. Na te hebben genoten van de koffie begint u aan de rally. De rit gaat door de bosrijke omgeving van Drenthe en Friesland

Lees verder

Eierfestijn 2013 Uitslag kleurwedstrijd


Kijk hier voor de uitslag

Lees verder

Kiwanis Eierfestijn

Kiwanis Eierfestijn


Wat is er op het Kiwanis Eierfestijn te beleven?
• Grote eierzoekwedstrijd voor alle kinderen
• Veel ei-activiteiten en spelletjes
• Ei-sjoelen voor volwassenen
• Aantrekkelijke prijzen
• En nog meer!

Lees verder

NLDOET


 

Kiwanis zet veel energie in op de NL DOET dag op Spijkerdorp.

Zaterdag 17 maart

Heel Nederland was in de ban van NL DOET. Een jaarlijks evenement georganiseerd door het Oranje Fonds. Ook Kiwanis Drachten stak de handen uit de mouw. Dit keer voor Speeltuin Spijkerdorp in Drachten. De dag begon bewolkt, maar al snel brak de zon door. De dikke jassen gingen uit en de mouwen omhoog!

Lees verder

Grote Hoogvliegersdag Drachten was onvergetelijk!


Grote Hoogvliegersdag Drachten was onvergetelijk! Op de airstrip in Drachten vond zaterdag 24 september, onder prachtige weersomstandigheden, een bijzondere manifestatie plaats. Door de Stichting Hoogvliegers werd in samenwerking met de serviceclubs Kiwanis Drachten en Lions Surhuisterveen een grote Hoogvliegersdag georganiseerd voor ernstig zieke en gehandicapte kinderen. De eerste kinderen kwamen omstreeks 10.30 uur aan werden ingeschreven door burgemeester Bert Middel. Daarna gingen zij,...

Lees verder

Kiwanis Drachten doneert € 8.000,- aan Talryk door geslaagd Straatgolf toernooi


Kiwanis Drachten doneert € 8.000,- aan Talryk door geslaagd Straatgolf toernooi

Lees verder

1 2
Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube