Kiwanis Kerkrade Landgraaf

Kerkrade Landgraaf

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Welkom bij Kiwanis Kerkrade Landgraaf.

De Kiwanis Club Kerkrade Landgraaf is een serviceclub en bestaat uit een 25-tal leden, die op een kameraadschappelijke wijze met elkaar omgaan en als doel hebben goede doelen te steunen die m.n. in het teken staan van kinderen en jeugd.

Daartoe organiseert KC Kerkrade/Landgraaf jaarlijks een aantal fundraise activiteiten om gelden te genereren. Daarbij kan men denken aan de Culinaire Herfstwandeling, het Boerengolf toernooi en een Wijnproefavond.

Een van die goede doelen "Stop Tetanus" is een wereldwijd project van Kiwanis International met UNICEF. Inmiddels zijn al meer dan 12 miljoen moeders en kinderen ingeënt. Er volgen nog miljoenen, vooral in Afrika. Totdat het project in 2016 is afgerond. KC Kerkrade/Landgraaf doneert € 10.000,00!

De (overige) goede doelen die men afgelopen jaar heeft gesteund treft men aan in de linker kolom hiernaast.

Sponsoring Welsun

Sponsoring Welsun


Kiwanis Kerkrade-Landgraaf overhandigt cheque van €1500,- aan Welsun Landgraaf. Welsun is een professionele organisatie voor welzijnswerk in de gemeente Landgraaf. Een prachtige organisatie die zich ook ontfermt over het welzijn van kinderen.

Lees verder

Privacy


Kiwanis club Kerkrade Landgraaf verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In deze privacy verklaring informeren wij u over de verwerking van persoonsgegevens door Kiwanis International District Nederland (afgekort tot KI-DN) en de aangesloten Kiwanis clubs. Kijk op www.kiwanis.nl/privacy en deze website voor meer informatie over Kiwanis club Kerkrade Landgraaf, contactgegevens en het volledige privacy beleid.

Lees verder

Aanmelden voor leden:

ERELEDEN

Kiwanisclub Kerkrade/Landgraaf heeft ook ereleden. Ereleden zijn zij die geen lid zijn van de club, doch op grond van hun bijzondere verdiensten voor de club of voor de maatschappij als zodanig zijn benoemd.

De ereleden van onze club zijn:

Jan Janssen (Jan is ons helaas op 12 januari 2017 ontvallen)

Frans Scheepens

Huub Vinken

ERELEDEN

Wandeling Wittem 24-02-2019

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube