Kiwanis Kerkrade Landgraaf

Kerkrade Landgraaf

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Welkom bij Kiwanis Kerkrade Landgraaf.

De Kiwanis Club Kerkrade Landgraaf is een serviceclub en bestaat uit een 25-tal leden, die op een kameraadschappelijke wijze met elkaar omgaan en als doel hebben goede doelen te steunen die m.n. in het teken staan van kinderen en jeugd.

Daartoe organiseert KC Kerkrade/Landgraaf jaarlijks een aantal fundraise activiteiten om gelden te genereren. Daarbij kan men denken aan de Culinaire Diners, het Boerengolf toernooi en een Wijnproefavond.

Een van die goede doelen "Stop Tetanus" is een wereldwijd project van Kiwanis International met UNICEF. Inmiddels zijn al meer dan 12 miljoen moeders en kinderen ingeënt. Er volgen nog miljoenen, vooral in Afrika. Totdat het project in 2016 is afgerond. KC Kerkrade/Landgraaf doneert € 10.000,00!

De (overige) goede doelen die men afgelopen jaar heeft gesteund treft men aan in de linker kolom hiernaast.

Wijndegustatie 2019


Noteer alvast in uw agenda ! Kiwanis Kerkrade - Landgraaf organiseert: Vrijdag 8 november wijn degustatie in Gaia Zoo Kerkrade Binnenkort meer info !

Lees verder

Kiwanis Kerkrade -Landgraaf doneert € 150,-- aan stichting Praktijkonderwijs Limburg


Lees verder

Kiwanis Kerkrade-Landgraaf doneert € 250,-- aan Samen Loop voor Hoop 2019


Kiwanis Kerkrade-Landgraaf doneert 250,-- aan Samenloop voor Hoop Landgraaf 2019 Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juniis er op sportcomplex Ter Waerden weer de samen Loop voor Hoop 2019, een prachtig evenement dat Kiwanis Kerkrade-Landgraaf een warm hart toedraagt. Een 24 uur durende wandelstafette waarmee er geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Voor meer informatie kijk op www.samenloopvoorhoop.nl Wij wensen de organisatie en deelnemers veel succes !

Lees verder

Aanmelden voor leden:

ERELEDEN

Kiwanisclub Kerkrade/Landgraaf heeft ook ereleden. Ereleden zijn zij die geen lid zijn van de club, doch op grond van hun bijzondere verdiensten voor de club of voor de maatschappij als zodanig zijn benoemd.

De ereleden van onze club zijn:

Jan Janssen (Jan is ons helaas op 12 januari 2017 ontvallen)

Frans Scheepens

Huub Vinken

ERELEDEN

Wandeling Wittem 24-02-2019

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube