Kiwanis Kerkrade Landgraaf

Kerkrade Landgraaf

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Welkom bij Kiwanis Kerkrade Landgraaf.

De Kiwanis Club Kerkrade Landgraaf is een serviceclub en bestaat uit een 25-tal leden, die op een kameraadschappelijke wijze met elkaar omgaan en als doel hebben goede doelen te steunen die m.n. in het teken staan van kinderen en jeugd.

Daartoe organiseert KC Kerkrade/Landgraaf jaarlijks een aantal fundraise activiteiten om gelden te genereren. Daarbij kan men denken aan de Culinaire Diners, het Boerengolf toernooi en een Wijnproefavond.

Een van die goede doelen "Stop Tetanus" is een wereldwijd project van Kiwanis International met UNICEF. Inmiddels zijn al meer dan 12 miljoen moeders en kinderen ingeënt. Er volgen nog miljoenen, vooral in Afrika. Totdat het project in 2016 is afgerond. KC Kerkrade/Landgraaf doneert € 10.000,00!

De (overige) goede doelen die men afgelopen jaar heeft gesteund treft men aan in de linker kolom hiernaast.

Kiwanis Kerkrade - Landgraaf schenkt Danny Deng portret

Kiwanis Kerkrade - Landgraaf schenkt Danny Deng portret


Leden Kiwanis Kerkrade - Landgraaf schenken Danny Deng portret Als dank voor zijn inzet en samenwerking van de afgelopen jaren hebben de leden van Kiwanis Kerkrade-Landgraaf eigenaar Danny Deng van Werelds restaurant Parkstad Plaza verrast met een portret van hemzelf en hem deze overhandigd tijdens het project Dank je wel op 14 november. De leden vonden het een mooi gebaar hem te bedanken voor alles wat hij al jaren organiseert voor de ouderen in Kerkrade, Landgraaf, Heerlen en Brunssum. Hij was...

Lees verder

Eerste bord service clubs in Kerkrade

Eerste bord service clubs in Kerkrade


Gemeente Kerkrade heeft als eerste gemeente in Nederland een bord laten plaatsen met daarop alle serviceclubs die in de gemeente Kerkrade actief zijn!

Lees verder

Project Dank je Wel 14 november 2020

Project Dank je Wel 14 november 2020


Project Dank je wel weer groot succes! Het project Dank je wel dat door Eigenaar Danny Deng i.s.m. Kiwanis Kerkrade -Landgraaf is georganiseerd was wederom een groot succes. Maar liefst 350 ouderen genoten een gehele middag van de gastvrijheid van Werelds Restaurant Parkstad Plaza. De opbrengst van de Bingo die deze middag werd gehouden is verdeeld over 2 scholen in de gemeente Kerkrade, de Jan Baptist en Arcadia. Ze ontvingen beide een cheque ter waarde van 1200,-- Wij danken Danny Deng en...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

ERELEDEN

Kiwanisclub Kerkrade/Landgraaf heeft ook ereleden. Ereleden zijn zij die geen lid zijn van de club, doch op grond van hun bijzondere verdiensten voor de club of voor de maatschappij als zodanig zijn benoemd.

De ereleden van onze club zijn:

Jan Janssen (Jan is ons helaas op 12 januari 2017 ontvallen)

Frans Scheepens

Huub Vinken

ALGEMEEN

 

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube