Kiwanis Kerkrade Landgraaf

Kerkrade Landgraaf

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Eerste bord service clubs in Kerkrade

Eerste bord service clubs in Kerkrade


Gemeente Kerkrade heeft als eerste gemeente in Nederland een bord laten plaatsen met daarop alle serviceclubs die in de gemeente Kerkrade actief zijn!

Lees verder

Project Dank je Wel 14 november 2020


Lees verder

Wijndegustatie 2019

Wijndegustatie 2019


Wijndegustatie 8 november 2019 in Hof van Gaia Toegangsprijs € 17.50 p.p ( incl wijnproeverij & hapjes ) Aanmelden kan via ric.peters18@gmail.com Vanaf 21.00 uur Live muziek door: Hey Angie Opbrengst van deze avond gaat dit jaar naar Scouting PIUS XII Landgraaf.

Lees verder

Kiwanis Kerkrade -Landgraaf doneert € 150,-- aan stichting Praktijkonderwijs Limburg


Lees verder

Kiwanis Kerkrade-Landgraaf doneert € 250,-- aan Samen Loop voor Hoop 2019


Kiwanis Kerkrade-Landgraaf doneert 250,-- aan Samenloop voor Hoop Landgraaf 2019 Op zaterdag 22 juni en zondag 23 juniis er op sportcomplex Ter Waerden weer de samen Loop voor Hoop 2019, een prachtig evenement dat Kiwanis Kerkrade-Landgraaf een warm hart toedraagt. Een 24 uur durende wandelstafette waarmee er geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Voor meer informatie kijk op www.samenloopvoorhoop.nl Wij wensen de organisatie en deelnemers veel succes !

Lees verder

Kiwanis Kerkrade -Landgraaf doneert € 500,-- aan stichting Canta Young


Het programma CantaYoung wil kinderen in Kerkrade laten zingen. Doormiddel van het oprichten van schoolkoren laat Cantayoung kinderen kennis maken met zang en met zingen in koorverband. Dat gebeurt door het ontwikkelen van een doorgaande koorlijn: bij elke leeftijd een passend koor. In de basisscholen worden kinderen enthousiast gemaakt om mee te zingen in een schoolkoor. Kiwanis Kerkrade-Landgraaf ondersteunt dit project doormiddel van een bijdrage van € 500,--

Lees verder

Sponsoring Welsun

Sponsoring Welsun


Kiwanis Kerkrade-Landgraaf overhandigt cheque van €1500,- aan Welsun Landgraaf. Welsun is een professionele organisatie voor welzijnswerk in de gemeente Landgraaf. Een prachtige organisatie die zich ook ontfermt over het welzijn van kinderen.

Lees verder

Privacy


Kiwanis club Kerkrade Landgraaf verwerkt persoonsgegevens. Wij willen u hierover graag duidelijk en transparant informeren. In deze privacy verklaring informeren wij u over de verwerking van persoonsgegevens door Kiwanis International District Nederland (afgekort tot KI-DN) en de aangesloten Kiwanis clubs. Kijk op www.kiwanis.nl/privacy en deze website voor meer informatie over Kiwanis club Kerkrade Landgraaf, contactgegevens en het volledige privacy beleid.

Lees verder

Geen Culinaire Herfstwandeling 2017!


Helaas hebben wij moeten besluiten te stoppen met het organiseren van de Culinaire Herfstwandeling. Wij hebben dit prachtige evenement 14 jaren met veel plezier en enthousiasme georganiseerd, maar m.n. het tanende aantal deelnemers heeft ons doen besluiten ermee te stoppen. Tijdens de topjaren telden wij 375 deelnemers. Afgelopen jaar waren dat er nog maar 175. Hierdoor bleef nauwelijks nog wat over voor het goede doel, waarvoor wij dit evenement uiteraard ook organiseerden. Ook constateerden wij...

Lees verder

Charity Asperge Diner was een succes!


Op de donderdagen 1, 8 en 15 juni 2017 organiseerden wij in nauwe samenwerking met Rico Haan en zijn team van ons clubrestaurant Pomerol aan de Hereweg 92 te Landgraaf 3 charity asperge diners! Alle avonden waren uitverkocht en de gasten hebben genoten van een lekkere aperitief, vier heerlijke culinaire genietmomenten, bijpassende wijn en koffie na! Er waren veel complimenten en wij overwegen zeker een dergelijk evenement nog eens te organiseren! Dank aan Rico en zijn team voor de geweldige medewerking,...

Lees verder

1 2

Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

22/11Eerste bord service clubs in Kerkrade
08/11Project Dank je Wel 14 november 2020
01/10Wijndegustatie 2019
15/07Kiwanis Kerkrade -Landgraaf doneert € 150,-- aan stichting Praktijkonderwijs Limburg
04/06Kiwanis Kerkrade-Landgraaf doneert € 250,-- aan Samen Loop voor Hoop 2019
03/06Kiwanis Kerkrade -Landgraaf doneert € 500,-- aan stichting Canta Young
08/02Sponsoring Welsun

ALGEMEEN

 

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube