Kiwanis Brielle

Brielle

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Brielle

Kiwanis club Brielle is een lokale serviceclub wat onderdeel is van de internationale Kiwanis organisatie. Als vriendenclub organiseren wij uiteenlopende sociaal- culturele evenementen om geld in te zamelen (fundraising projecten) voor Goede Doelen ten bate van kinderen in de regio. 

Het ingezamelde geld komt ten goede aan mensen die extra hulp of ondersteuning kunnen gebruiken in onze samenleving (fundspending projecten), en dan in het bijzonder de kinderen.

De persoonlijke inbreng van ieder lid en met elkaar worden de projecten en acties uitgevoerd om het internationale motto “Serving the Children of the World” zo goed mogelijk vorm en inhoud te geven. Dit doen we in vriendschap en het benutten van elkaars talenten, om zo samen een hechte plezierige club te vormen en deze kracht in te zetten voor een wezenlijke bijdragen aan onze maatschappij.

Onze activiteiten hebben in principe een plaatselijk karakter en richten zich voornamelijk op de regio Voorne en Putten. Evenementen kunnen zich echter ook uitstrekken tot regionale, nationale en zelfs internationale projecten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de inzet, kennis en vaardigheden van onze leden.

Lees verder

Duckrace 2018 groot succes!


Het was ook dit jaar een fantastisch evenement! Samen met de Lions Club Haringvliet hebben de Kiwanis Brielle dit jaar meer dan 10.500 euro bijeengebracht, bijna de helft meer dan in 2017. En behalve dat het goede doel, het Zeldzame Ziekten Fonds, centraal staat, zijn alle betrokkenen het er unaniem mee eens dat het enorm leuk was, iedereen veel plezier heeft gehad en we genoten hebben van de samenwerking!

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Brielle volgen:

Facebook