Young Professionals
Kiwanis Serviceclubs > Young Prof.

Young Prof.

Kiwanis club speciaal voor jonge leden (18 tot 35 jaar)

Kiwanis Club Young Professionals Nederland is er voor jonge professionals van 18 tot 35 jaar die met elkaar lid willen worden van Kiwanis.

Deze club van jonge mensen ondersteunt initiatieven om nieuwe clubs, gericht op Young Professionals, op te richten en wordt om die reden gesponsord door Kiwanis International District Nederland. Kiwanis Club Young Professionals Nederland is binnen het district Nederland onderdeel van Kiwanis International.

Kiwanis Club Young Professionals Nederland kent lokale afdelingen. Deze afdelingen noemen we satellietclubs. Er zijn satellietclubs (in oprichting) in:

Kiwanis Club Young Professionals Nederland is daarmee een netwerk voor een groot aantal service gerichte jonge mensen door heel Nederland.

Voor nadere informatie kunt u o.a. contact opnemen met Gerjon Nijeboer. gerjon84@hotmail.com

Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis Young Professionals club bezoeken.

Kiwanis Young Professionals

Meer info? Zie de website van Kiwanis Club Young Professionals Nederland