Kiwanis Laren

Laren

www.kiwanis.nl
 • Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

  Datum: zaterdag 10 maart 2018 Locatie: De Spelerij – Uitvinderij Veldweg 5, 6952 GX Dieren Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald. Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Laren 


Kiwanis: de leukste fundraisers van Nederland 

Clubnummer: K11769 N-29
Elke 1e en 3e woensdagavond van de maand van ca. 18.30 - 22.00 uur
Goyer golfclub, Beukenlaan1, 3755 MP  EEMNES T: 035-539 3111
(nabij Van der Valk 'De Witte Bergen', overzijde A1)Kiwanis is een internationale organisatie
van autonome clubs, waarin mensen met uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten.

Onder het motto 'Serving the Children of the World' streven de Kiwanis-clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Vaak met een plaatselijk of regionaal karakter, echter ook nationaal en internationaal. De clubs proberen daar met raad en vooral daad te ondersteunen, waar overheid en hulporganisaties geen bijdrage kunnen of willen leveren.
Kiwanis Laren is geen businessclub, geen industriële kring en ook geen sociëteit. Maar een club van vrijwilligers die onderdeel uitmaakt van een wereldomvattende organisatie met autonome clubs in meer dan 90 landen met in totaal circa 600.000 volwassen- en jeugdleden. Sinds 1915 in Amerika en sinds 1950 in Europa. Kiwanis Nederland heeft ruim 2.000 leden verdeeld over 105 clubs. En aparte clubs voor Kiwanis Young Professionals en voor Senioren.
De wil om snel, individueel en wars van bureaucratie te helpen motiveert de mannen en vrouwen van Kiwanis met als motto: 'Fun, Friendship & Fundraising'.
 

    Webmaster: Peter Pietersen

Wijnproeverij Kiwanis in Bussum


13e Wijnproeverijen van Kiwanis Hilversum-Baarn en Kiwanis Laren in de 'Watertoren' in Bussum. Van de bruto-opbrengst gaat 30 % naar de diverse kinderprojecten van Kiwanis.

Lees verder

22e Art Laren weer succesvol!


De 22e openluchtkunstbeursArt Laren 2017 draaide van vrijdag 9 t/m zondag 11 juni 2017. Ook deze editie was weer een succes dankzij 30 gerenommeerde galeries uit Nederland, Belgi, Frankrijk en Spanje met eigentijds werk van 120 kunstenaars en dankzij het mooie weer waardoor er veel belangstellend publiek was. Kijk voor informatie over de 23e Art Laren in 2018 op de site van Art Laren. BELEEF 'ART LAREN'! De kunstbeurs is in 22 jaar uitgegroeid tot een unieke gebeurtenis waar zorgvuldig geselecteerde...

Lees verder

Gooise Karavaan 2018


ZA. 10 MAART ALWEER DE 29eGOOISE KARAVAAN! Op zaterdag 10 maart 2018 wordt het weer een spektakel in het Gooi en Eemland. 70 grote vrachtwagens zullen een geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte gast van deAmerpoortuit Baarn in de cabine ontvangen tijdens de Gooise Karavaan. Deze truckersrun is met zijn 29 jaar de oudste van Nederland. Er zijn chauffeurs die al meer dan 25 keer deelnamen.Ook dit jaar begeleiden zes motoragenten onder leiding van adjudant Fred Lokhorst, als opvolger vanKo van...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Gooise Karavaan

De 29e Gooise Karavaan rijdt op 
zaterdag 10 maart 2018 weer met 70 vrachtwagens plus politiemotoren én met heerlijke pannenkoeken ten behoeve van bewoners van Amerpoort.

Wijnproeverij Kiwanis Watertoren

Zaterdag 14 april 14.00-17.00 uur
Kiwanis wijnproeverij
in de 'Watertoren' in Bussum

KOMT U OOK PROEVEN?

YouTube IP-Gvr Martien en Pelpina

Congres 2017 in Laren

Bedankboekje UNICEF

Lees het bedankboekje van UNICEF aan Kiwanis Nederland voor de cheque van één miljoen euro voor Stop Tetanus.


Klik op de foto


 Open de pdf

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube