Kiwanis Laren

Laren

www.kiwanis.nl
 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Laren 


Kiwanis: de leukste fundraisers van Nederland 

Clubnummer: K11769 N-29
Elke 1e en 3e woensdagavond van de maand van ca. 18.30 - 22.00 uur
Goyer golfclub, Beukenlaan1, 3755 MP  EEMNES T: 035-539 3111
(nabij Van der Valk 'De Witte Bergen', overzijde A1)Kiwanis is een internationale organisatie
van autonome clubs, waarin mensen met uiteenlopende beroepen elkaar ontmoeten.

Onder het motto 'Serving the Children of the World' streven de Kiwanis-clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Vaak met een plaatselijk of regionaal karakter, echter ook nationaal en internationaal. De clubs proberen daar met raad en vooral daad te ondersteunen, waar overheid en hulporganisaties geen bijdrage kunnen of willen leveren.
Kiwanis Laren is geen businessclub, geen industriële kring en ook geen sociëteit. Maar een club van vrijwilligers die onderdeel uitmaakt van een wereldomvattende organisatie met autonome clubs in meer dan 90 landen met in totaal circa 600.000 volwassen- en jeugdleden. Sinds 1915 in Amerika en sinds 1950 in Europa. Kiwanis Nederland heeft 2.100 leden verdeeld over 110 clubs. En aparte clubs voor Kiwanis Young Professionals en voor Senioren.
De wil om snel, individueel en wars van bureaucratie te helpen motiveert de mannen en vrouwen van Kiwanis met als motto: 'Fun, Friendship & Fundraising'.
  #KidsNeedKiwanis

    Webmaster: Peter Pietersen

23e Art Laren 15-17 juni


De 23e openluchtkunstbeursArt Laren 2018 loopt van vrijdag 15 t/m zondag 17 juni 2018. Ook van deze editie denken we een succes te maken dankzij 22 gerenommeerde galeries met eigentijds werk van zo'n 100 kunstenaars. Het weer belooft mooi te worden waardoor we opnieuw veel belangstellend publiek verwachten. Kijk voor informatie over de 23e Art Laren op de site van Art Laren. BELEEF 'ART LAREN'! De kunstbeurs is in 23 jaar uitgegroeid tot een unieke gebeurtenis waar zorgvuldig geselecteerde...

Lees verder

Congres Venray 2018


Inschrijving geopend Kiwanis Jaarcongres14 en 15 september 2018 Vrijdag 14 september en zaterdag 15 september 2018 vindt het Kiwanis Jaarcongres plaats. Kiwanis Club de Rooyse Ladies heet u deze dagen van harte welkom in de schouwburg van Venray. Aanmelden voor het congres kan via de volgende link(link toevoegen van de Kiwanis Site). Nieuw dit jaar bij de inschrijving is dat de clubsecretaris groepsgewijs de aanmeldingen voor uw club kan verzorgen.Heerlijk vriendschapsdiner met entertainmentVrijdag...

Lees verder

Gooise Karavaan 2018


ZA. 10 MAART ALWEER DE 29eGOOISE KARAVAAN! Op zaterdag 10 maart 2018 wordt het weer een spektakel in het Gooi en Eemland. 70 grote vrachtwagens zullen een geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte gast van deAmerpoortuit Baarn in de cabine ontvangen tijdens de Gooise Karavaan. Deze truckersrun is met zijn 29 jaar de oudste van Nederland. Er zijn chauffeurs die al meer dan 25 keer deelnamen.Ook dit jaar begeleiden zes motoragenten onder leiding van adjudant Fred Lokhorst, als opvolger vanKo van...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

Inschrijven congres Venray

Schrijf je in voor het congres op 14/15 september van Gvr Det Verhoeven.

Lees hier de info.

https://www.kiwanis.nl/congresregistratie

Privacyverklaring KC Laren

Gooise Karavaan

De 29e Gooise Karavaan rijdt op 
zaterdag 10 maart 2018 weer met 70 vrachtwagens plus politiemotoren én met heerlijke pannenkoeken ten behoeve van bewoners van Amerpoort.

Wijnproeverij Kiwanis Watertoren

Zaterdag 14 april 14.00-17.00 uur
Kiwanis wijnproeverij
in de 'Watertoren' in Bussum

KOMT U OOK PROEVEN?

YouTube IP-Gvr Martien en Pelpina

Congres 2017 in Laren

Bedankboekje UNICEF

Lees het bedankboekje van UNICEF aan Kiwanis Nederland voor de cheque van één miljoen euro voor Stop Tetanus.


Klik op de foto


 Open de pdf

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube