Kiwanis Laren

Laren

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Gooise Karavaan 2017


ZA. 11 MAART WAS ALWEER DE 28e GOOISE KARAVAAN!  


Het was zaterdag 11 maart weer een spektakel in het Gooi en Eemland. 70 grote vrachtwagens kregen een geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte gast van de Amerpoort uit Baarn in de cabine tijdens de Gooise Karavaan. 

Deze truckersrun is met zijn 28 jaar de oudste van Nederland. Er zijn chauffeurs die al 25 keer deelnamen.26e GKOok dit jaar begeleiden twaalf motoragenten onder de vertrouwde leiding van adjudant Ko van Brakel de karavaan door de prachtige omgeving van het Gooi en het Eemland.

De tocht startte om 10:45 uur in Baarn en ging door de regio naar Huizen, waar de karavaan rond lunchtijd aan zal komen. In Huizen wacht de traditionele pannenkoekenmaaltijd bij Coronel Kartracing, met meer dan 500 pannenkoeken die vanaf de vroege morgenuren worden gebakken. Coronel is al 13 jaar intensief bij de Gooise karavaan betrokken. 

De organiserende serviceclub Kiwanis Laren verzorgt ook nu weer de bediening.

Bouwbedrijf Huurdeman bouwde de speciale loopbrug waarmee de rolstoelgangers makkelijk naar de feestzaal van Coronel Karting kunnen worden gereden.   
                              

Mede dankzij de sponsoring van Baarns Tandtechnisch Laboratorium, Bakkerij Tettero en anderen is het weer mogelijk de oudste truckersrun van Nederland te laten rijden. 

Om half twee ging de karavaan weer verder via het Gooi richting de Amerpoort in Baarn, waar de stoet rond drie uur arriveerde. Ter afsluiting vond nog een uitreiking plaats van oorkondes voor chauffeurs en politie die voor de 25e, 20e of 15e keer meereden. 

De 'vijfentwintigjarigen' ontvangen de 'Marcel ten Kroode-award'. 

Bekijk een impressie van de tocht op YouTube.


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

22/10Wijnproeverij Kiwanis Greenfields Baarn
21/09Jaarcongres 2017 Singer Laren
01/0622e Art Laren weer succesvol!
19/09Miljoen voor Stop Tetanus Unicef

Bedankboekje UNICEF

Lees het bedankboekje van UNICEF aan Kiwanis Nederland voor de cheque van één miljoen euro voor Stop Tetanus.


Klik op de foto


 Open de pdf

Gooise Karavaan

De 28e Gooise Karavaan reed op 
zaterdag 11 maart 2017 weer met 70 vrachtwagens plus politiemotoren én met heerlijke pannenkoeken ten behoeve van bewoners van Amerpoort.

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube