Kiwanis Laren

Laren

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

Kindervakantieland Wijnproeverij


Kiwanis overhandigen cheque aan Kindervakantieland

Kindervakantieland werd blij verrast door leden van de serviceclubs Kiwanis Laren en Hilversum-Baarn. In het vakantiehuis van Kindervakantieland op De Kemphaan (Almere) werd een cheque van € 5.600 overhandigd aan scheidend voorzitter Tiny Coens. Ook Henk van Slooten, de inmiddels 90-jarige oprichter van Kindervakantieland was erbij. De Kiwanis zamelden het geld in met een halfjaarlijkse exclusieve wijnproeverij. Na elke proeverij wordt een cheque uitgereikt, zoals eerder aan 'Art for All' en de 'Mentelity Foundation'.

Kiwanis ondersteunt projecten voor kinderen die het moeilijk hebben. “Daarom is Kindervakantieland een prachtig doel voor ons,” zei Jaap Bos, president van Kiwanis Hilversum-Baarn. “Een plek waar kinderen die het thuis lastig hebben, even een week onbezorgd kind kunnen zijn.”
Ook dit jaar hebben een kleine 200 kinderen een onbezorgd weekje op Kindervakantieland kunnen beleven. Dankzij de gulle gift van de Kiwanis kunnen kinderen die het nodig hebben ook volgend jaar weer terecht op Kindervakantieland.

#KidsNeedKiwanis    'Serving the Children of the World'


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

31/12Jaaroverzicht 2019 Kiwanis Laren
25/09Wijnacties herfst 2019
09/06Art Laren 2019
06/03Gooise Karavaan 2019
27/03Willem van der Made

Bedankboekje UNICEF

Lees het bedankboekje van UNICEF aan Kiwanis Nederland voor de cheque van één miljoen euro voor Stop Tetanus.


Klik op de foto


 Open de pdf

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube