Kiwanis Laren

Picknick GNR Speelbos

Kiwanis Amerikaanse Picknick

Lieve vrienden van Kiwanis,
Namens Kiwanis Satelliet Club 't Gooi ('dochter' van KC Laren) nodigen wij jullie graag uit voor ons Kiwanis Amerikaanse Picknick evenement. Met als goede doel het opknappen van GNR Speelbos & Groepsverblijf 't Laer.

Zondag 30 september 2018 van 13-16 uur bij het GNR Speelbos 't Laer. Waar? Klik op Locatie Speelbos
De minimale contante 'Goede doel bijdrage' is vijf euro. Aanmelden kan via mail of dit Facebook evenement
Het idee van een Amerikaanse picknick is dat iedereen wat te eten meeneemt en dat we alles met elkaar delen. Samen maken we een mooi buffet!

MEENEEM SUGGESTIES:
* Iets lekkers, wat je leuk vindt om te delen
* Picknickkleed / laken
* Je lievelingsvoorwerp, wat je blij maakt of met een leuk verhaal. Bijvoorbeeld: instrument, voorleesboek, (buiten)speelgoed, knuffel enz.

GOEDE DOEL: GNR SPEELBOS & GROEPSVERBLIJF ‘t LAER
Sinds 2012 het eerste speelbos in het Gooi. Een plek waar kinderen gratis kunnen spelen, leren en ontdekken in een natuurlijke omgeving.

UW STEUN IS HARD NODIG!
Het speelbos en het groepsverblijf zijn erg toe aan een opknapbeurt en verder onderhoud. Uiteraard mag je tijdens de picknick uitgebreid rondkijken op onze goede doel locatie. Via ons Kiwanis Amerikaanse Picknick evenement willen wij hier aandacht voor vragen, laten zien wat voor een bijzondere plek het is en de mogelijke opbrengsten schenken aan het GNR groepsverblijf en het speelbos. Zodat ieder kind in de toekomst gratis kan blijven buitenspelen & blijven genieten van een prachtig, veilig en schoon speelbos!

Help ons en stuur dit evenement graag door naar al jullie vrienden, familie, mede Kiwanians, GNR leden, IVN leden, kennissen, natuurliefhebbers, buitenspelers enz. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp en graag tot zondag 30 september!

Kiwanis Satelliet Club 't Gooi:
Lisette Langerwerf - Carla Wijdeveld - Sjors van der Meer