Kiwanis Leeuwarden

Leeuwarden

www.kiwanis.nl
  • Ook in 2019 organiseert Kiwanisclub Leeuwarden weer een overheerlijk benefietdiner om kinderen een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen. Houdt deze site in de gaten om op te hoogte te blijven.

  • Met onze jaarlijkse projecten hebben we al vele goede doelen kunnen ondersteunen...

    Lees verder >
  • Jaarlijks steken de leden van KC Leeuwarden de handen uit de mouwen voor Landschapsbeheer Friesland...

  • EĆ©nmaal per maand wordt vergaderd in "Het Stadhouderlijk Hof" onder het genot van een heerlijk diner.

Home

Kiwanis Club Leeuwarden

Kiwanis Club Leeuwarden bestaat momenteel uit 16 leden. Soms met een eigen bedrijf, soms werkzaam in bedrijfsleven of semi-overheid en soms met pensioen.
Voor de leden betekent Kiwanis meer dan een netwerk: het is vooral een vriendenclub die jaarlijks zorgt voor een aantal activiteiten die een bijdrage leveren aan het verbeteren van de omstandigheden van kinderen in moeilijke situaties.

Overdracht cheque t.b.v. Humanitas Kindervakantieweken

Overdracht cheque t.b.v. Humanitas Kindervakantieweken


Op 14 maart j.l. is de opbrengst van het door Kiwanisclub Leeuwarden in oktober 2018 georganiseerde Benefietdiner formeel overhandigd aan Stichting Humanitas Leeuwarden e.o. Het diner bracht net als de vorige maal 4000 euro op en met deze opbrengst kunnen wederom zestien kinderen uit Leeuwarden en omstreken genieten van een door Humanitas georganiseerde vakantieweek. Op de foto overhandigt Kiwanisvoorzitter Lars Hoffmann de cheque van 4000,- euro aan Koos de Vetten, voorzitter van de Afdeling Leeuwarden...

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube