Kiwanis Leeuwarden

Reuzen2018
Kiwanis > Leeuwarden2018

Leeuwarden culturele hoofdstad

In 2018 is Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa.
Daar zijn we als Kiwanis Club Leeuwarden natuurlijk erg trots op.

Dit grootste evenement in de geschiedenis van Friesland gaat los met een programma vol prachtige evenementen onder het thema van “Iepen mienskip”. Met honderden projecten laat Leeuwarden-Fryslân 2018 in 2018 een open gemeenschap zien aan Nederland en de rest van Europa. Een eigenwijze en betrokken gemeenschap met oog voor elkaars ideeën, mogelijkheden én uitdagingen: reuzen in de stad, theater in de kassen, kunst in niemandsland. Leeuwarden geeft de fantasie de ruimte, en de ruimte aan de fantasie.

Mocht u onze schitterende stad met zijn zeer vele evenementen willen bezoeken, dan bieden wij Fellow Kiwanians de mogelijkheid aan van een overnachting en ontbijt bij een van onze leden thuis. Om onze stad echt te ervaren krijgt u daarbij veel informatie en tips van ons als insiders.
U kiest zelf de datum die u het beste past. Dit mag ook op een gewone werkdag zijn.
Het aantal plaatsen is echter beperkt. Dat kan helaas inhouden dat op de door u gekozen dag geen mogelijkheid meer is.

Wij vragen u per overnachting incl. ontbijt, voor 2 personen, een bijdrage van € 90,- die geheel ten goede komt aan ons project voor 2018 om, in samenwerking met Humanitas Leeuwarden e.o., achterstandskinderen uit onze regio een fantastische vakantieweek te bieden.
Om een overnachting aan te vragen, kunt u hier klikken.

Als u aangeeft op welke datum en met hoeveel personen u een bezoek aan Leeuwarden zou willen brengen, dan regelen wij de rest.

Zie: https://www.humanitas.nl/afdeling/leeuwarden/activiteiten/humanitas-kindervakantieweken/

Op de site www.friesland.nl vindt u alle informatie over evenementen, locaties en tijdstippen. Eventuele toegangskaarten dient u zelf rechtstreeks te bestellen.

Wees welkom.