Kiwanis Leeuwarden

Kinderen 2
Kiwanis > Benefietdiner

Benefiet diner

Naast vele andere activiteiten organiseert Stichting Humanitas Leeuwarden e.o. elk jaar zomervakanties voor kinderen die om financiële, sociale of medische redenen niet op vakantie kunnen gaan. Samen met leeftijdsgenoten en onder begeleiding van deskundige vrijwilligers logeren de kinderen een week op een kampeerboerderij in Roden, Appelscha of Bakkeveen. Een week vol leuke momenten en spannende activiteiten, zoals spelletjes in het bos, hutten bouwen, bezoek aan de brandweer en/of een nachtwandeling.

De kindervakantieweken zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Er wordt met individuele behoeftes rekening gehouden en het programma wordt aangepast aan de leeftijd van het kind.

Om de stichting Humanitas hierin te ondersteunen, organiseert Kiwanis Club Leeuwarden ook dit jaar weer een fantastisch diner in het Restaurant Wannee van de Stenden University, verzorgd door SVH Meesterkok Albert Kooy.
Een streek- en seizoensgebonden diner van culinair hoog niveau in een gastvrije ambiance, gevarieerde intermezzo’s, muziek, een veiling … En niet in de laatste plaats ontmoetingen met vertegenwoordigers uit bestuur, politiek, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

De netto opbrengst van deze avond komt weer volledig ten goede aan de kindervakantieweek. Ons doel is om, net als vorig jaar, ten minste 15 kinderen uit Leeuwarden een onvergetelijke vakantieweek te bezorgen. Door in te schrijven voor dit diner wordt ons doel ook uw doel en geeft u kinderen een week die net zo onvergetelijk is als deze avond voor u!

Dit benefietdiner gaat plaatsvinden op donderdag 18 oktober om 18:00 uur
Locatie: Restaurant Wannee, Rengerslaan 8, 8917 DD te Leeuwarden.

Deelname aan het diner kan individueel maar u kunt ook een tafel reserveren zodat u samen met familie, vrienden of de collega’s van uw bedrijf kunt genieten van een waardevolle avond. Reserveren kunt u hier of op de button aan de linkerzijde van deze pagina.

Deze gezellige avond, met een onderhoudend programma en een heerlijk vier gangen menu, incl. welkomstdrankje, 3 consumpties tijdens het diner en koffie als afsluiting, kost 67,50 euro per persoon.

Mocht u niet kunnen deelnemen aan het diner maar toch graag met een donatie ons doel willen steunen kunt u dat hier doen of op de button aan de linkerzijde van deze pagina.

Links:
Kindervakantieweken Friesland: https://www.humanitas.nl/afdeling/leeuwarden/activiteiten/humanitas-kindervakantieweken/

Filmpje Kindervakantieweken: https://www.youtube.com/watch?v=l0bstu5_Urg

Met hartelijke dank aan onze sponsors voor hun ondersteuning bij het mogelijk maken van deze avond:

Samen bouwen aan een leefomgeving die mensen verbindt en grenzen verlegt; onze wereld vraagt erom”

Verbinding met elkaar zoeken en gezamenlijk Grenzen verleggen, met diverse organisaties het mogelijk maken kinderen een onvergetelijke vakantie te bieden”.

Gecertificeerde kwaliteit van zorg. Hoogste landelijke categorie cliëntwaardering. Topkwaliteit Europese geneesmiddelen

(voor zover preferentierichtlijnen van verzekeraars en uw polis ons niet dwingt Indiase of Chinese middelen af te leveren).

Als het om uw gezondheid gaat, sta dan eens stil bij het verschil.

Plaatsen reserveren?

Wilt u een donatie doen?

De veiling