Kiwanis Leiden

Leiden

Kiwanis > Nieuws

Bijna 10.000 items!!

Kiwanis Leiden zamelt, zoals bekend, lege inkt/tonercartridges en oude mobieltjes in voor het Kiwanis Kinderfonds. In 2016 werden er o.a. bij de afvalbrengstations Ecopark De Limes in Alphen aan den Rijn en Veenderveld in Kaag & Braassem maar liefst ruim 14.000 items ingeleverd. Een resultaat waar we heel blij mee zijn.

Inmiddels lijkt het erop dat we dit aantal in 2017 makkelijk gaan halen, en waarschijnlijk ruim gaan overschrijden…

De eerste zeven maanden van dit jaar hadden we namelijk al een opbrengst van bijna 10.000 exemplaren!

Voor ons een reden te meer om met veel plezier en een groot optimisme door te gaan met inzamelen!

Statiegeldbonnen doneren

Naast cartridges en oude mobieltjes zijn ook statiegeldbonnen een welkome aanvulling bij het werven van fondsen van Kiwanis Leiden. Bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk aan den Rijn kunnen klanten komende tijd weer emballage bonnetjes doneren voor het Kiwanis Kinderfonds. Ook de bekende groene doos voor het doneren van cartridges en telefoons staat er weer.