Kiwanis Leiden

Kiwanis > Nieuws

Doedag 2017

EERSTE ZATERDAG IN APRIL IS 'KIWANIS DOE DAG'
Alle Kiwanis Clubs steken dan de handen uit de mouwen. Wij als Club Leiden gingen aan de slag met een opknapbeurt van o.a. de terrasbanken en tafels bij Grand Café Sijthoff in Leiden, een leer-werkbedrijf van de Gemiva-SVG Groep. Dit betekent dat de mensen die er werken (mensen met een beperking) worden opgeleid om eventueel door te stromen naar een andere horeca-baan.

In eerste instantie verliep het schoonmaken/schuren meubels voorspoedig, en konden we ook schilderen en beitsen. Helaas kwam er in de loop van de ochtend wat regen - enkele clubleden gaan daarom binnenkort terug naar Hof van Sijthoff om de klus af te maken.

Kiwanis Doe Dag is altijd een nuttige dag en met dankbare mensen.

Zin om mee te doen met Kiwanis? Alle informatie is te vinden op onze website: http://www.kiwanis.nl/leiden of bel 06-546 66 456