Kiwanis Leiden

Leiden

Kiwanis > Nieuws

Inschrijven kan nog steeds (!) voor de 4e Leidse Kiwanis Puzzelrally zondag 7 oktober 2018!

4e Leidse Kiwanis Puzzelrally zondag 7 oktober 2018.

Nog even en het is weer zover: de 4e Leidse Kiwanis Puzzelrally komt eraan!

De eerste drie edities waren een groot succes, met zeer tevreden deelnemers, die genoten van een mooie en uitdagende rit door het Groene Hart. Alle keren hadden we stralend weer, en we hopen dat de weergoden ook dit jaar ons weer zo goed gezind zijn! Bovendien – en daar ging het natuurlijk ook om – hadden wij een mooie opbrengst voor onze goede doelen.

Ook dit jaar start de rally bij onze hoofdsponsor restaurant ‘La Place Zoeterwoude' en zorgen wij voor een mooie route door het Groene Hart. Na de prijsuitreiking wacht ons weer een heerlijke maaltijd. Waar? Dát blijft nog even een verrassing!

Houdt u van een leuke puzzelrally? Wacht niet te lang met inschrijven. De tocht is geschikt voor jong en oud, en elke auto is welkom. Van de oudste klassieker tot de modernste bolide.  Schrijf nu in via het inschrijfformulier!

Het goede doel van dit jaar is:  Stichting Wensenfonds Swetterhage,  Zoeterwoude.