Kiwanis Leiden

Leiden

Kiwanis > Nieuws

Zonnige én succesvolle 3e Kiwanis Puzzelrally

Het was weer een feestje, zondag de 24e in Zoeterwoude!

Gulle gastheer La Place Zoeterwoude zorgde als sponsor voor een hartelijk welkom met koffie en gebak, de deelnemende equipes hadden er zin in, en de zon scheen volop.

De rit verliep voor de meesten zonder problemen - slechts een deelnemer moest de strijd staken. Walter Minderhoud, voorzitter van de Stichting Diabetesouders regio Leiden was na afloop een tevreden man. Niet alleen ontving hij een cheque van 1500 euro voor zijn stichting, hij behaalde met zoon Jamie (nota bene de jongste bijrijder!) ook nog eens een eervolle tweede prijs.

De eerste prijs ging naar Martijn en Sietske Hoving;de familie Damo eindigde op de derde plaats.

Na afloop genoot iedereen, weer bij La Place, en nog steeds in de zon op het balkon van een heerlijk buffet.