Kiwanis Leiden

Leiden

Kiwanis > Leden

Kiwanis; een club van vrienden

Onze club staat voor fun, friendship en fundraising. En dat doen we door naast een gezellig samenzijn ook via fondswerving een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor kinderen. Het internationale motto van Kiwanis is ook niet voor niets 'Serving the children of the world'.

Wat doen wij?

De leden van de Kiwanis Club Leiden komen iedere 2e en 4e dinsdag van de maand bij elkaar om onder meer bij te praten over de manieren van fondsenwerving, nieuwe projecten en de laatste stand van zaken. Met het opzetten van projecten door het hele jaar, ontvangen we gelden waarmee we in staat zijn het leed van kinderen in de wereld te verzachten.

Hoe meer zielen ...

Naast de voorzitter, de secretaris en de penningmeester is er een (gelukkig groeiend) aantal leden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd immers! Én hoe meer kans op het bereiken van onze doelen: projecten die op een leuke manier geld genereren voor kinderen. Zij zijn immers onze toekomst!! Daar willen we graag voor werken: hun een betere wereld te geven.

Meer weten of lid worden?

Dat kan via de button op de homepage. Of neem contact op met Piet Smit.