Kiwanis Leusden

Leusden

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

Fundraising om de projecten te kunnen uitvoeren is een andere belangrijke activiteit binnen onze club. 

Tijdens de bijeenkomsten worden interne en externe sprekers uitgenodigd om iets over henzelf of over hun werk of hobby te vertellen. Ook zijn er vele sociale activiteiten met of zonder partner.

Kortom een gezellige club die ook iets wil betekenen voor de samenleving.

Spannende nieuwe speelplek in de Hamershof

Spannende nieuwe speelplek in de Hamershof


Leusdense kinderen hebben er binnenkort een mooie speelplek bij: de Yalp Memo, een interactief speelelement midden in Leusden, op het Plein in de Hamershof. En dat dankzij de jeugdgemeenteraad van Leusden, die vond dat de gemeente zich moet inzetten voor een gezonde leefstijl. Yalp Memo staat voor Memory Movement. Het toestellaat kinderen bewegen en leren op een ronde spelvloer met zeven spelpilaren Ze kiezen een spel via het touchscreen op een van de pilaren. Dat kan tikkertje of memory...

Lees verder

Bomen planten bij Beekdal

Bomen planten bij Beekdal


Dinsdag 12 november hebben vier leden van Kiwanis de bomen gepland die Kiwanis Club Leusden had aangeboden als cadeau voor de opening van het nieuwe schitterende schoolgebouw. Per 1 maart 2019 zijn de voormalige Van Voorthuijsenschool en de Koningin Emmaschool samengegaan. Hierdoor zijn de expertise en krachten gebundeld om op deze manier nog beter inhoud te kunnen geven aan kwalitatief hoogstaand onderwijs. Zij zijn gehuisvest in het prachtige nieuwe gebouw aan de Heiligenbergerweg in Amersfoort:...

Lees verder

Kidsrun Leusden 2019

Kidsrun Leusden 2019


Kiwanisclub Leusden ondersteunt al meerdere jaren de Kidsrun Leusden (www.kidsrunleusden.nl) financieel en met hands-on ondersteuning. De Kidsrun is een hardloop evenement voor de basisscholen in Leusden waarbij vanaf groep 3 mee kunnen doen met een loop van 1,2 km door het winkelcentrum en gemeentehuis van Leusden. Een enorm leuk evenement waarbij kinderen op een leuke manier in contact komen met hardlopen. Kiwanisleden ontvangen de kinderen bij de eindstreep met de uitreiking van de medailles...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

KCL Wijn Webwinkel

Onze wijnwinkel is inmiddels wijd en zijd bekend. Dankzij vele afnemers zijn wij in staat op jaarbasis veel geld bijeen te brengen!

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leusden volgen:

FacebookTwitterLinkedin