Kiwanis Leusden

Leusden

www.kiwanis.nl
 • Jostiband & ...

  Het kon niet uitblijven! De Jostiband gaat voor de kinderen .. Met vele vrienden maken wij er fantastische avond van op 15 februari 2018. Komt u ook?

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

Fundraising om de projecten te kunnen uitvoeren is een andere belangrijke activiteit binnen onze club. 

Tijdens de bijeenkomsten worden interne en externe sprekers uitgenodigd om iets over henzelf of over hun werk of hobby te vertellen. Ook zijn er vele sociale activiteiten met of zonder partner.

Kortom een gezellige club die ook iets wil betekenen voor de samenleving.

Kiwanispoppen voor het Meander

Kiwanispoppen voor het Meander


8 augustus j.l. kreeg de kinderafdeling van het Meander Ziekenhuis 2 grote dozen met Kiwanispoppen. Kinderen die worden opgenomen kunnen de pop aankleden, mooi maken en versieren. Ze kunnen er ziekenhuisspullen aan vastmaken zodat het een echte ziekenhuispop wordt en na afloop mag deze mee naar huis. Zo kan er nog verteld worden wat er in het ziekenhuis is gebeurd. Het idee van de Kiwanispop is in 1993 in Australi ontstaan en inmiddels in vele landen aan duizenden kinderen met groot succes uitgereikt....

Lees verder

Leusden Jazz 2017

Leusden Jazz 2017


Zaterdag 9 september vierde Leusden Jazz haar zesde editie van Leusden Jazz. Voor de derde keer op rij werd dit georganiseerd door Kiwanis Club Leusden. Tussen 19:00 en 01:00 uur speelden de meest swingende bands in en naast podium Fort33. Hoogtepunten waren ongetwijfeld de optredens van Gare Du Nord en Seven Eleven. Het festival is gratis toegankelijk dankzij de bijdrages van de lokale sponsoren, waaronder de Rabobank Amersfoort Eemland. Verdeeld over drie podia traden dit jaar zeven bands op....

Lees verder

Kids Jazz 2017

Kids Jazz 2017


Vrijdag 8 september j.l. was het weer Jazz time voor een kleine 200 groep achters uit Leusden. Voorafgaand aan het "grote" festival wordt KIDS Jazz georganiseerd. KIDS Jazz is bedoeld voor kinderen van lagere scholen uit de regio. Zij krijgen een 'Beleving met muziek" met optredens, demo's en de mogelijkheid zelf een instrument uit te proberen. In vervolg op KIDS Jazz krijgen de scholen die zich hiervoor hebben opgegeven workshops "Muziek maken". De taal van muziek is universeel. KIDS Jazz, inclusief...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

KCL Wijn Webwinkel

Onze wijnwinkel is inmiddels wijd en zijd bekend. Dankzij vele afnemers zijn wij in staat op jaarbasis veel geld bijeen te brengen!

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leusden volgen:

FacebookTwitterLinkedin