Kiwanis Leusden

Leusden

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

Fundraising om de projecten te kunnen uitvoeren is een andere belangrijke activiteit binnen onze club. 

Tijdens de bijeenkomsten worden interne en externe sprekers uitgenodigd om iets over henzelf of over hun werk of hobby te vertellen. Ook zijn er vele sociale activiteiten met of zonder partner.

Kortom een gezellige club die ook iets wil betekenen voor de samenleving.

De tweede Leusden Spring Rally gaat van start. Mis het niet!

De tweede Leusden Spring Rally gaat van start. Mis het niet!


Op maandag 13 april 2020 - 2e Paasdag - vindt weer de Leusden Spring Rally plaats. Er zijn dit keer 2 klassen, de SPORT-klasse en de TOUR-klasse. De SPORT-klasse staat open voor deelnemers met "ervaring". Het accent ligt op het kaartlezen. De TOUR-klasse staat open voor iedereen die een leuke en boeiende rit wil rijden met de nodige uitdagingen. In beide gevallen wordt het een weer een mooie rit van ca. 250 km door een prachtig stuk van Nederland met start en finish op het Landgoed Leusderend....

Lees verder

Een nieuw interactief speeltoestel op 't Plein in Winkelcentrum Hamershof is nu al razend populair

Een nieuw interactief speeltoestel op 't Plein in Winkelcentrum Hamershof is nu al razend populair


Foto AD Cees Wouda Zaterdag 23 november 2019 is een interactieve speeltoestel geopend, waaraan Kiwanis Club Leusden een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd. De voorzitter van de Kiwanis Club Leusden, een vertegenwoordiger van Wim Wahle Jeugdfonds en wethouder Kiel opende zaterdagmiddag het nieuwe speeltoestel. Kiwanis Cub Leusden viert in 2020 haar 25-jarig jubileum en ter gelegenheid daarvan is de jubileumcommissie op zoek gegaan naar een project voor de jeugd van Leusden. De commissie heeft...

Lees verder

Spannende nieuwe speelplek in de Hamershof

Spannende nieuwe speelplek in de Hamershof


Leusdense kinderen hebben er binnenkort een mooie speelplek bij: de Yalp Memo, een interactief speelelement midden in Leusden, op het Plein in de Hamershof. En dat dankzij de jeugdgemeenteraad van Leusden, die vond dat de gemeente zich moet inzetten voor een gezonde leefstijl. Yalp Memo staat voor Memory Movement. Het toestellaat kinderen bewegen en leren op een ronde spelvloer met zeven spelpilaren Ze kiezen een spel via het touchscreen op een van de pilaren. Dat kan tikkertje of memory...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

KCL Wijn Webwinkel

Onze wijnwinkel is inmiddels wijd en zijd bekend. Dankzij vele afnemers zijn wij in staat op jaarbasis veel geld bijeen te brengen!

Kiwanis

© 2020 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leusden volgen:

FacebookTwitterLinkedin