Kiwanis Leusden

Leusden

www.kiwanis.nl
 • Verwendag kinderen voedselbank 10-03-2017

  Datum: zaterdag 10 maart 2018 Locatie: De Spelerij – Uitvinderij Veldweg 5, 6952 GX Dieren Zorgeloze dag voor kinderen door Kiwanis Via de Voedselbank in de gemeenten Rheden en Doesburg hebben ouders 37 kinderen opgeven om een dag in het zonnetje te worden gezet. Kiwanis verzorgde voor deze kinderen op zaterdag 10 maart een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren. De kinderen werden ’s morgens opgehaald/gebracht en na een inspannende dag weer thuis gebracht of opgehaald. Alle kosten zijn door Kiwanis betaald met geld van eerdere projecten zoals de jaarlijkse Haringparty en de Wildparty. De kinderen hebben zich de hele dag vermaakt. In de ochtend vrij spelen in de Spelerij en ontdekken in de Uitvinderij. Ze werden geschminkt, hebben samen brood voor de lunch gebakken en in de middag kwam circus Studio 26 een interactieve voorstelling geven. Na een succesvolle dag werden de blije maar vermoeide kinderen door Kiwanis weer naar huis gebracht of opgehaald.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

Fundraising om de projecten te kunnen uitvoeren is een andere belangrijke activiteit binnen onze club. 

Tijdens de bijeenkomsten worden interne en externe sprekers uitgenodigd om iets over henzelf of over hun werk of hobby te vertellen. Ook zijn er vele sociale activiteiten met of zonder partner.

Kortom een gezellige club die ook iets wil betekenen voor de samenleving.

29 mei 2018: Kiwanis Aspergediner

29 mei 2018: Kiwanis Aspergediner


Het Kiwanis Aspergediner is terug van weggeweest! Het jaarlijkse goede-doelendiner van Kiwanisclub Leusden vindt ook dit jaar weer plaats in eetcaf Plan B in de Biezenkamp. Een prachtige gelegenheid om uw relaties uit te nodigen of om met uw team aan tafel te gaan. Op de avond zelf wordt u verder genformeerd over de goede doelen. We ontvangen u graag op dinsdag 29 mei vanaf 18.30 uur in Plan B. Om 19.00 uur onze president Paul Lomans u welkom heten, waarna het diner zal aanvangen. De couvertprijs...

Lees verder

Kiwanispoppen voor het Meander

Kiwanispoppen voor het Meander


8 augustus j.l. kreeg de kinderafdeling van het Meander Ziekenhuis 2 grote dozen met Kiwanispoppen. Kinderen die worden opgenomen kunnen de pop aankleden, mooi maken en versieren. Ze kunnen er ziekenhuisspullen aan vastmaken zodat het een echte ziekenhuispop wordt en na afloop mag deze mee naar huis. Zo kan er nog verteld worden wat er in het ziekenhuis is gebeurd. Het idee van de Kiwanispop is in 1993 in Australi ontstaan en inmiddels in vele landen aan duizenden kinderen met groot succes uitgereikt....

Lees verder

Leusden Jazz 2017

Leusden Jazz 2017


Zaterdag 9 september vierde Leusden Jazz haar zesde editie van Leusden Jazz. Voor de derde keer op rij werd dit georganiseerd door Kiwanis Club Leusden. Tussen 19:00 en 01:00 uur speelden de meest swingende bands in en naast podium Fort33. Hoogtepunten waren ongetwijfeld de optredens van Gare Du Nord en Seven Eleven. Het festival is gratis toegankelijk dankzij de bijdrages van de lokale sponsoren, waaronder de Rabobank Amersfoort Eemland. Verdeeld over drie podia traden dit jaar zeven bands op....

Lees verder

Aanmelden voor leden:

KCL Wijn Webwinkel

Onze wijnwinkel is inmiddels wijd en zijd bekend. Dankzij vele afnemers zijn wij in staat op jaarbasis veel geld bijeen te brengen!

Kiwanis

© 2018 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leusden volgen:

FacebookTwitterLinkedin