Kiwanis Leusden

Leusden

www.kiwanis.nl
 • Vliegfeest strand bij Molenslag

 • Kinderburgemeester Hilversum Ilse spreekt congres toe

 • Informatie over het poppenproject

 • Kids Fun Program Congres 2019

  Op het bordes bij MCO

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Leusden is een serviceclub voor leden die wonen en/of werken in Leusden of directe omgeving en wij maken deel uit van de wereldwijde Kiwanis organisatie (zie www.kiwanis.nl).

Een serviceclub betekent dat we ons willen inzetten voor de samenleving. Daarnaast is het leren van elkaar en van anderen een essentieel onderdeel van onze club. Gezelligheid en een goede onderlinge sfeer zijn daarin sleutelwoorden.

Bij Kiwanis staat het kind centraal. Dit betekent voor onze club dat bijna alle projecten gericht zijn op kinderen, zowel in Leusden als daarbuiten. Een bekend project is de Luchtbus samen met het Astmafonds (tegenwoordig Longfonds). 

Fundraising om de projecten te kunnen uitvoeren is een andere belangrijke activiteit binnen onze club. 

Tijdens de bijeenkomsten worden interne en externe sprekers uitgenodigd om iets over henzelf of over hun werk of hobby te vertellen. Ook zijn er vele sociale activiteiten met of zonder partner.

Kortom een gezellige club die ook iets wil betekenen voor de samenleving.

Kidsrun Leusden 2019

Kidsrun Leusden 2019


Kiwanisclub Leusden ondersteunt al meerdere jaren de Kidsrun Leusden (www.kidsrunleusden.nl) financieel en met hands-on ondersteuning. De Kidsrun is een hardloop evenement voor de basisscholen in Leusden waarbij vanaf groep 3 mee kunnen doen met een loop van 1,2 km door het winkelcentrum en gemeentehuis van Leusden. Een enorm leuk evenement waarbij kinderen op een leuke manier in contact komen met hardlopen. Kiwanisleden ontvangen de kinderen bij de eindstreep met de uitreiking van de medailles...

Lees verder

25.000 Euro t.b.v. Speeltoestel Hamershof

25.000 Euro t.b.v. Speeltoestel Hamershof


Op 20 juni 2019 was weer het jaarlijkse aspergediner van Kiwanis Club Leusden. Dit keer was Restaurant Bavoort aan de Treekerweg 28 in Leusden de locatie voor wederom een fantastische avond in ontspannen sfeer met een TOPdiner en een veiling "Leisure Art" met mooie stukken. Naast een gezellige avond met fijne mensen was het doel natuurlijk geld bijeenbrengen voor de verschillende goede doelen van Kiwanis Club Leusden. Twee prominente aanwezigen waren de burgemeester n de jeugdburgemeester van Leusden....

Lees verder

Leusdens Aspergediner komt eraan!

Leusdens Aspergediner komt eraan!


Op 20 juni 2019 om 18:30 uur is weer ons jaarlijkse Aspergediner. Dit keer verzorgt Restaurant Bavoort voor ons in een ontspannen sfeer een fantastische avond met een topdiner. Bovendien krijgt u de kans mooie Leisure- Kunstitems voor een prikkie aan te schaffen op onze veiling. En alle opbrengsten zijn bestemd voor de volgende goede doelen van Kiwanis: Lustrumproject "Hamershof" Kids Musical Tour VoorleesExpres Eemland Locatie Treekerweg 28Leusden De couvertprijs bedraagt slechts ...

Lees verder

Aanmelden voor leden:

KCL Wijn Webwinkel

Onze wijnwinkel is inmiddels wijd en zijd bekend. Dankzij vele afnemers zijn wij in staat op jaarbasis veel geld bijeen te brengen!

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Leusden volgen:

FacebookTwitterLinkedin