Kiwanis Leusden

Leusden

Kiwanis > Nieuws

De tweede Leusden Spring Rally gaat van start. Mis het niet!

Op maandag 13 april 2020 - 2e Paasdag - vindt weer de Leusden Spring Rally plaats.

Er zijn dit keer 2 klassen, de SPORT-klasse en de TOUR-klasse.

De SPORT-klasse staat open voor deelnemers met "ervaring". Het accent ligt op het kaartlezen.

De TOUR-klasse staat open voor iedereen die een leuke en boeiende rit wil rijden met de nodige uitdagingen.

In beide gevallen wordt het een weer een mooie rit van ca. 250 km door een prachtig stuk van Nederland met start en finish op het Landgoed Leusderend. We sluiten af met de prijsuitreiking en een gezellige borrel. Per klasse zijn mooie prijzen te winnen. De winnaar van de SPORT-klasse is de "overall winnaar".

Het goede doel waarvoor we dit jaar (st)rijden is “Het Vergeten Kind”.

Een niet te missen TOP-evenement van Kiwanis Club Leusden ten behoeve van kinderen die een steuntje in de rug verdienen.

Meer informatie leest u op http://leusdenspringrally.nl. Daar vindt u ook het inschrijfformulier.