Kiwanis Leusden

Leusden

Kiwanis > Nieuws

Kids Musical Tour

‘Kids Musical Tour’ is een initiatief van Theater De Tuin en Kiwanis Leusden, bedoeld voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. Hella de Boer van Kidsmusical gaat in tien musicallessen samen met de kinderen een eigen musical ontwikkelen en instuderen. Hella heeft een musicalschool en we zijn heel blij dat zij zich aan dit project wil verbinden.

Zo kunnen de kinderen onder professionele begeleiding musicallessen volgen, met elkaar een musical maken en instuderen en het eindresultaat, een prachtige musical, op toneel uitvoeren voor publiek in een echt theater!

Het project ‘Kids Musical Tour’ bestaat uit tien musicallessen van 1 uur. De lessen worden gegeven op dinsdagmiddag van 16.00 - 17.00 uur en starten 16 oktober 2018.

De einduitvoering staat gepland op zaterdag 9 februari 2019 in Theater De Tuin in Leusden. Met schoolvakanties wordt in de planning van de lessen uiteraard rekening gehouden.