Kiwanis Moerdijk

Moerdijk

www.kiwanis.nl
 • SAVE THE DATE

  Op zondag 29 maart 2020 organiseert Kiwanis Moerdijk alweer het vijftiende proefrondje met als thema "Grenzeloos lekker"

 • FELIZ ANO NUEVO

  Zondag 5 januari 2020 Nieuwjaarsconcert "feliz año nuevo” (Regio Orkest West-Brabant) met gitarist Sander van Willigenburg. Geef het nieuwe jaar een spectaculaire, muzikale start!!

  Lees verder >
 • Sierlijke én smakelijke vogeltaarten

  Prachtig voor in uw tuin, heerlijk voor de vogels! Bestel hier onze zelfgemaakte vogeltaarten.

  Lees verder >
 • Heerlijke wijnen

  Houdt u van een goed glas wijn? In onze webwinkel bestelt u kostelijke rode en witte wijn, rosé en mouserend. Genieten, ook voor het goede doel!

  Lees verder >
 • Bestel ons openhaardhout

  Met ons zelfgekliefde openhaardhout zit u er deze wintermaanden warmpjes bij!

  Lees verder >

Home

Nieuwjaarsconcert 5 januari 2020

Nieuwjaarsconcert 5 januari 2020


Een muzikaal spektakel van jewelste en elk jaar uitverkocht: het Nieuwjaarsconcert! Wederom samen georganiseerd met het Regio Orkest West-Brabant. Hét thema van 2020 is "Feliz año nuevo" met op klassiek gitaar: Hans van Willigenburg! Een muziekfeest met een Spaans tintje. Dit jaar is het concert op zondag 5 januari en u bent uiteraard van harte uitgenodigd. De kaarten zijn nu verkrijgbaar.

Lees verder

Haardhout met een extra goed gevoel

Haardhout met een extra goed gevoel


Openhaardhout van hoge kwaliteit, gratis thuisbezorgd* De opbrengst van ons openhaardhout komt voor 100% ten goede aan onze goede doelen.Met deze activiteit brengen wij geld bijeen, waarmee wij goede (kinder-)doelen sponsoren ofondersteunen. Zo proberen wij als Kiwanis vrijwilligers op allerlei manieren bij te dragen aanhet welzijn en de ontwikkeling van kinderen. De houtblokken worden geleverd per kuub met een aanhanger, dag en tijdstip in overleg.SNEL BESTELLEN: www.kiwanis.nl/moerdijk/webwinkel. ...

Lees verder

Onze vogeltaarten zijn weer bestelbaar! Wees er snel bij, want op = op...

Onze vogeltaarten zijn weer bestelbaar! Wees er snel bij, want op = op...


Prachtig nieuws zo vlak voor de feestdagen! Onze populaire vogeltaarten zijn weer beschikbaar. Door onze leden met de hand gemaakt in terracotta schaal, rijk gedecoreerd, verpakt in folie met strik en kaart. We make it a happy bird-day every day!

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis - Moerdijk volgen:

Facebook