Kiwanians reading

Charity Diner Apenheul 2018

Tussen Voedselbanken.nl, Apenheul en Kiwanis Apeldoorn is een unieke samenwerking gerealiseerd op 2 en 3 november 2018. Verdeeld over twee avonden is er voor gasten een charity diner verzorgd in Apenheul. De gerechten waren gebaseerd op de voeding die apen eten. Samen met de voedingsdeskundigen van Apenheul en Kiwanis zijn deze menu’s aangepast dat de gasten smaakvol verrast werden. Zo waren er gerechten die gebaseerd waren op de menu’s van de Doodshoofdaap, de Rode Brulaap, de Bonobo en de Oeïstiti. Allemaal apen die in Apenheul leven.

Apenheul heeft haar accommodatie De St@art belangeloos ter beschikking gesteld voor de ontvangst van de meer dan 110 gasten. Zo laat Apenheul zien betrokken te zijn bij de Apeldoornse gemeenschap. Kiwanis Apeldoorn heeft gekookt en alles verzorgd om haar doel, het ondersteunen van kinderen, inhoud te geven. Kiwanis Apeldoorn heeft haar jaarlijkse traditie met Charity Diners daarmee voor het 13e jaar succesvol doorgezet.

Het is dank zij het succes van deze Charity Diners gelukt voldoende arrangementen te regelen om alle lagere school kinderen in Apeldoorn die van de Voedselbank afhankelijk zijn, een geheel verzorgde dag in Apenheul aan te bieden. En dat is geen broodje aap verhaal!

check CD 2018

Op de foto ontvangt Geert Hoogeboom (r), vice voorzitter van Voedselbank Apeldoorn, van Jeroen Fledderus, voorzitter Kiwanis Apeldoorn, de 175 arrangementen voor een onbezorgde dag in Apenheul.