Kiwanians reading

Kiwanis Utrecht doneert € 2.500 aan Jeugdfonds Cultuur Utrecht

Serviceclub Kiwanis Utrecht heeft een bedrag van € 2.500 gedoneerd aan Jeugdfonds Cultuur Utrecht voor de doorstart van het breakdance project The Floor is Yours in Utrecht.

Het breakdanceproject The Floor is Yours bestaat uit een serie van 10 breakdance lessen voor kinderen vanaf 6 jaar. TFIY geeft kinderen de kans te dansen en deel uit te maken van een groep. The Floor is Yours wordt sinds 2017 twee keer per jaar georganiseerd door het Jeugdfonds Sport & Cultuur, Mad Skills en de Nederlandse Breakdance League. De afgelopen drie jaar hebben er jaarlijks workshops plaats gevonden in Utrecht olv docent Raymond den Uijl. Echter de subsidieperiode van drie jaar is voorbij. Met de donatie van Kiwanis kunnen we nu de doorstart maken. Daarmee kunnen we zorgen dat we nog weer meer kinderen kunnen laten meedoen. De lessen zullen vanaf najaar 2019 vanuit ZIMIHC georganiseerd worden onder de vlag van Utrecht Danst.

Serviceclub Kiwanis Utrecht is onderdeel van Kiwanis International en richt zich op ‘serving the children of the world’. Kiwanis Utrecht ondersteunt de ontwikkeling van het Jeugdfonds met tijd, advies, en geld uit fundraising.
Utrecht Danst is een programma van ZIMIHC om de dans in Utrecht te ondersteunen en te promoten.

Meer informatie:

Website: https://jeugdfondssportencultuur.nl/thefloorisyours/