Kiwanians reading

KNF, graag uw partner

KNF vraagt uw aandacht voor:

KNF staat voor Kiwanis Nederland Fonds. KNF is een organisatie die nauw verbonden is met Kiwanis Nederland en waarin gelden voor Kiwanis projecten, waaronder onze lustrumprojecten,  zijn ondergebracht. Die middelen zijn onder meer afkomstig van giften van individuele Kiwanis leden. Daarnaast worden ook gelden voor internationale projecten ingezameld en tijdelijk ondergebracht bij KNF. Die gelden worden dan later weer beschikbaar gesteld voor deze projecten. En ook inkomsten uit lege cartridges en oude mobieltjes worden door ons geïncasseerd.

testament

Het is ook in Nederland in toenemende mate gebruikelijk om bij het opmaken van een testament een deel van het vermogen te bestemmen voor goede doelen. Als u dat overweegt is KNF voor u een zeer geschikte partner. U heeft dan de zekerheid dat ook als u er niet meer bent een deel van uw vermogen alsnog wordt besteed aan kinderen in zorgelijke situaties. U mag uiteraard ook bij leven en welzijn een bedrag overmaken. Besef dat KNF een ANBI status heeft. Daardoor worden uw giften fiscaal aftrekbaar en daarmee wordt het vaak aantrekkelijker om voor een goed doel te doneren.

En als u doneert aan KNF heeft u de zekerheid dat uw gift volledig naar het goede doel gaat en dat er niets aan de strijkstok blijft hangen

Wilt u hierover meer weten? Ga dan naar https//www.kiwanis.nl/knf voor meer informatie.

Frans van der Avert, voorzitter KNF.