Kiwanians reading

Martien van de Meer kandidaat Trustee

VOORUITGANG  MET  KIWANIS

“De voortuitgang in onze wereldgemeenschap is waardeloos zolang er kinderen ongelukkig zijn.”

Dit zei Albert Einstein en geeft kort en goed mijn motivatie weer om Kiwanis lid te zijn. En te blijven. Kiwanis helpt kinderen, zonder strijkstok.  Dat is mooi.

Maar kan het nog beter en moet ook moderner.  Daarom ben ik, door jullie gekozen op het congres in Venray, namens KIDN kandidaat trustee voor het Kiwanis International  wereldbestuur. Daarin zijn 2 zetels voor Europese kandidaten aangewezen, 1 zetel komt vrij en daarvoor wordt een nieuwe kandidaat gekozen in Reykjavik op 25 mei 2019.

Waarvoor ga ik mij inzetten als ik gekozen wordt:

Onze Kiwanis zichtbaarheid (Brand Awareness) moet beter, dat moeten we ook lokaal oppakken maar zeker ook internationaal moeten we meer zichtbaar worden. Waarmee we makkelijker nieuwe leden kunnen aantrekken.

Onze Kiwanis democratie kan beter, door bijvoorbeeld stemmen op afstand mogelijk te maken zodat in de toekomst alle Kiwanis leden kunnen meebeslissen over onze democratie, en (nog) meer Skypen.

Onze Kiwanis fondsen moeten we zo  snel mogelijk besteden om kinderen te helpen, en natuurlijk ook aanvullen, zodat de omloopsnelheid groter wordt en de effectiviteit van onze hulp toeneemt.

Kiwanis Europa willen we definitief bestuurlijk vorm geven, daar wachten we al erg lang op.

Kortom, ik wil bijdragen aan een Kiwanis dat we kunnen doorgeven aan een volgende generatie.

Op 25 mei in Reykjavik op de KI-EF Europese conventie kun je mijn kandidatuur steunen door aanwezig te zijn en op mij te stemmen. Inschrijven kan via:

Martien van der Meer

PG Kiwanis International District Nederland 2016-2017

VLNR Peter Pietersen, Bogumila Burda (Polen), Ralph-Otto Gogolinski (Duitsland), Fransesco Valenti (Italie),
Axel Grötze-Rohen (Duitsland) en Martien van der Meer.