Kiwanis Serviceclubs Nederland

Nederland

Kiwanians reading

Nieuws

Martien van der Meer kandidaat Trustee


Martien van der Meer kandidaat Trustee

 

Beste Kiwanis vrienden,

Graag stel  ik mij verkiesbaar  als kandidaat trustee voor de Kiwanis international Board namens ons District. Komend jaar zal daarvoor opnieuw een zetel voor een Europese kandidaat beschikbaar komen. Tijdens ons congres te Venray wordt uitgemaakt wie daarvoor namens KIDN wordt gekozen.

Er zijn voor mij drie zaken waarvoor ik wil gaan in die nieuwe rol:

-met hart en ziel wil ik me blijven inzetten voor alle kinderen in de wereld , na Unicef zijn we de grootste organisatie die zich speciaal daarvoor inzet en daar mogen we trots op zijn

-ik wil een bijdrage leveren aan het internationale Kiwanis bestuur, vanuit Europees perspectief en specifiek het  vlot en goed afronden van de nieuwe positie van Europa in de Kiwanis structuur (dit is in gang gezet en schiet nog niet op)

-via de contacten met andere landen en districten komen tot nieuwe "sharing best practises", goede praktische plannen die in hun succes hebben bewezen  en die we met elkaar kunnen delen (denk aan ledenwervingsacties, publiciteit  of geslaagde community projecten)

Het is in beginsel goed dat Kiwanis -ook internationaal-  een democratisch gekozen board heeft.  Het is een krachtig model  waarvan de structuur plat is, de overhead klein en daarmee de administratieve kosten relatief laag.  Natuurlijk valt er ook internationaal bestuurlijk nog genoeg te verbeteren (bureaucratie, wegnemen van drempels om te stemmen, alternatieve lidmaatschap- en clubvormen ) en te moderniseren (digitaal communiceren en vergaderen) . Zodat we door kunnen gaan met ons goede werk voor kinderen. Ik geloof in de aanpak waarbij alle leden de overhead financieel dragen (via ons lidmaatschap) zodat alle opbrengsten van activiteiten in zijn geheel naar onze goede doelen gaan.  "Kiwanis is een NGO zonder strijkstok!"

Mijn persoonlijke drijfveren; ik wil helpen de wereld écht beter en leefbaarder voor kinderen te maken en als deelnemer in een groter verband heb je dan meer impact. Kiwanis heeft die wereldwijde impact.  Door actief luisteren, aanpakken en doorzetten komen we verder om in teamverband resultaten te boeken.  Die eigenschappen neem ik mee en komen goed van pas.                                          Ik wil jullie daarom vragen om op 15 september naar Venray te komen. En op mij te stemmen.

Met vriendelijke Kiwanis-groet,

Martien van der Meer

Past Gouverneur KIDN 2016-2017

Meer nieuws

16/08Zomerkampen Breda
15/08Walking Dinner
13/08Voorlees Express
01/08Blog Gouverneur Peter Pietersen augustus 2019
28/07Oproep Congres 14 september 2019
30/07KNF, dienstbaar en zakelijk
31/07Lustrum 2021
20/07€ 600 voor theaterproject schooljeugd Breda
08/07Spelen bij de Peperbus 2019
02/07Fantastisch resultaat voor het Rein Lander huis
>   >>

Interesse in Kiwanis?

Meer informatie over Kiwanis aanvragen:Stuur mij meer informatie over Kiwanis.
Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis club bezoeken.

Nieuwsbrief ontvangen?

* verplicht veld

Marketingtoestemmingen

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Kiwanis Nederland:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Nieuws aanbieden

Kiwanis Nederland, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • De Kiwanis Nederland App
  • De Kiwanis Nederland nieuwsbrief

Nieuws aanbieden kan op 2 manieren:

Kiwanis Serviceclubs Nederland

© 2019 Kiwanis Serviceclubs Nederland
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen

Facebook Twitter Linkedin Youtube