Kiwanis Serviceclubs Nederland

Nederland

Kiwanians reading

Nieuws

Oostappen Groep Vakantieparken steunt project Kiwanis


Oostappen Groep Vakantieparken steunt project Kiwanis

Oostappen Groep Vakantieparken steunt project Kiwanis


5 jaar lang gratis vakanties i.s.m. het Nationaal Fonds Kinderhulp

Hoek, 22 oktober 2014 – Bij Peter Gillis,  directeur van Oostappen Groep Vakantieparken staat “vakantie voor iedereen” centraal. Maar ook in Nederland zijn er veel gezinnen met kinderen voor wie een vakantie niet vanzelfsprekend is. Daarom steunt Peter Gillis vanaf volgend jaar het project van Kiwanis Zeeuws Vlaanderen / Stichting kidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen i.s.m. het Nationaal Fonds Kinderhulp. Gedurende 5 jaar zal iedere week een vakantie worden geschonken, in totaal 260 vakanties, waarvan De Oostappen Groep Vakantieparken de helft gratis ter beschikking stelt op één van de 12 vakantieparken in Nederland en België, hiervoor is Vakantiepark Marina Beach in Zeeuws Vlaanderen geselecteerd.

Het motto van de Oostappen Groep Vakantieparken is “vakantie voor iedereen”, vandaar dat op de parken bijna alle faciliteiten bij de prijs inbegrepen zijn. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van de zwembaden (zoals bijvoorbeeld Scheldorado te Terneuzen), (overdekte) speeltuinen, midgetgolfbanen, activiteiten van het animatieteam en nog veel meer. Peter Gillis is van mening dat iedereen recht heeft op vakantie en steunt daarom al jaren diverse goede doelen. Zo wordt er elk jaar in samenwerking met Stichting Verwen Event een verwenevent georganiseerd op Vakantiepark Prinsenmeer waarbij ruim 150 gezinnen met gehandicapte kinderen een vakantiewens zien uitkomen die ze normaal niet kunnen verwezenlijken.

“Een perfecte match” noemt Gert-Jan Mensink, voorzitter van zowel Stichting kidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen als van de projectencommissie van serviceclub Kiwanis, het motto van Oostappen en dat van Kiwanis en Nationaal Fonds Kinderhulp. Deze sluiten naadloos op elkaar aan.

Nationaal Fonds Kinderhulp: Maakt geluk mogelijk! Met dit motto helpt deze landelijke organisatie kinderen met minder kansen. Het Nationaal Fonds Kinderhulp streeft naar een gelukkig leven voor alle kinderen in Nederland. Helaas maken armoede en ernstige problemen thuis dit voor veel kinderen onmogelijk. Zij staan langs de zijlijn en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp geeft ze bouwstenen om te kunnen werken aan hun eigen geluk in dit geval in de vorm van een vakantie, om even aan de ellende te ontsnappen. Kinderhulp zal de nationale selectie en toewijzing van de gratis vakanties voor haar rekening nemen zodat de objectiviteit gewaarborgd blijft.

De doelstelling van Stichting kidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen is: “We willen gezamenlijk kansarme gezinnen met kinderen uit heel Nederland de mogelijkheid bieden een vakantie te vieren in Zeeuws Vlaanderen. Daarmee helpen we kinderen, maar zullen we ook Zeeuws Vlaanderen als vakantieland in de schijnwerpers zetten” aldus Gert-Jan Mensink.

260 gezinnen met kinderen, die door omstandigheden niet in staat zijn op vakantie te gaan in Zeeuws Vlaanderen wél een mooie week vakantie kunnen laten beleven dat is waar de heren Gillis en Mensink voor staan.

 

Voor meer informatie:

Oostappen Groep Vakantieparken
www.oostappengroepvakantieparken.nl
www.oostappengroep.nl/zakelijk

Kiwanis Zeeuws Vlaanderen / Stichting kidsvaKANSie Zeeuws Vlaanderen

http://www.kiwanis.nl/zeeuwsvlaanderen

Contactpersoon: Gert-Jan Mensink
Mail: mensink@zeelandnet.nl
Tel.: 0031630151304

Meer nieuws

03/03Burgemeester Hubert Bruls van Venlo opent op vrijdag 12 maart het Groot Venloos Toeptoernooi.
03/03Jérôme Hennekens president van de Europese Federatie van Kiwanis International 2010-2011
01/03Download nieuwe KI € Flash (februari) beschikbaar
31/01Download nieuwe KI€Flash (januari 2010) beschikbaar
05/02Steun Sjoerd Timmermans, kandidaat Trustee, in Taormina!
05/02International Convention 2010 in Las Vegas (24 – 26 juni)
01/02Balance of Power 2010 inschrijving gestart
23/12Download nieuwe KI€Flash (december 2009) beschikbaar
24/1233 % Van de clubs in Nederland heeft een nieuwe kiwanisclubwebsite!
20/1215e Benefietconcert Kiwanis club Amsterdam
<<   < >   >>

Interesse in Kiwanis?

Meer informatie over Kiwanis aanvragen:Stuur mij meer informatie over Kiwanis.
Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis club bezoeken.

Nieuwsbrief ontvangen?

* verplicht veld

Marketingtoestemmingen

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Kiwanis Nederland:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Nieuws aanbieden

Kiwanis Nederland, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • De Kiwanis Nederland App
  • De Kiwanis Nederland nieuwsbrief

Nieuws aanbieden kan op 2 manieren:

Kiwanis Serviceclubs Nederland

© 2020 Kiwanis Serviceclubs Nederland
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen

Facebook Twitter Linkedin Youtube