Kiwanis Serviceclubs Nederland

Nederland

Kiwanians reading

Nieuws

Wijnacties Kiwanis 2019


Wijnacties Kiwanis 2019

WijnSpijs diner en Wijnproeverij

De Kiwanis clubs Hilversum-Baarn en Laren organiseren twee keer per jaar samen een wijnactie. In de editie van dit voorjaar zijn er zelfs twee aantrekkelijke evenementen in april waarop iedereen welkom is
 


Ons succesvolle project: een wijnspijsdiner

Voorafgaand aan de wijnproeverij organiseren wij een sfeervol WijnSpijsdiner, waarbij de nieuw geselecteerde wijnen zullen worden gecombineerd met culinaire hoogstandjes. Iedereen is van harte uitgenodigd om aan dit bijzondere diner deel te nemen. Neem ook je partner en/of vrienden mee, want we hebben voldoende ruimte. We serveren een amuse met Cava, een 5-gangen diner met wijnen uit onze nieuwe collectie en koffie/cappuccino/thee. De all-in prijs bedraagt € 52,50 p.p. waarvan tenminste € 10,- ten goede komt aan het goede doel.

Het diner wordt gehouden op donderdag 4 april in Restaurant Greenfields te Baarn. Ontvangst is vanaf 18 uur, om 19 uur gaan we aan tafel. Als je hieraan wilt deelnemen, dan kun je je tot 30 maart opgeven door op deze link te klikken. 


Top wijnen, olijfolie en… likeur!  Voorjaars wijnproeverij

Onze voorjaars wijnproeverij - met muzikale omlijsting door het Waldeck Combo - wordt gehouden op zaterdag 13 april tussen 14 en 17 uur in Watertoren in Bussum. Behalve onze speciaal geselecteerde wijnen zijn ook de ambachtelijke producten van destilleerderij VanLeon weer te bestellen. Deelname aan de proeverij is gratis en aanmelding is niet nodig. En je kunt de Watertoren beklimmen!

Bestellijst en beschrijvingen van ons nieuwe assortiment vind je in de downloads. Mocht jouw favoriete wijn van een vorige proeverij er niet bij staan, dan kun je dat aan ons laten weten en proberen wij deze wijn toch te leveren. Bij verhindering op de wijnproeverij is het toch mogelijk wijnen te bestellen als je een ingevulde bestellijst bij ons inlevert.


De opbrengst gaat dit keer naar St. Achter de Regenboog

Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan het goede doel. In het najaar van 2018 zijn dat Stichting Poolse Weeskinderen Naarden die educatieve doeleinden voor kinderen in Poolse weeshuizen steunt en Stichting Mzee Kambee die kansarme Maasai-kinderen in het Tanzaniaanse dorp Nadanya en omstreken helpt naar school te gaan. Deze keer gaan we voor Stichting Achter de Regenboog, die kinderen en jongeren ondersteunt bij het verwerken van het overlijden van een dierbare, zodat deze ingrijpende gebeurtenis geen belemmering vormt om een gezond volwassen bestaan op 

Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund. Na aftrek van de inkoopkosten is in 2018 een totale netto-opbrengst van maar liefst 7.376,88 euro gerealiseerd voor de Poolse weeskinderen en Mzee Kambee.


Locatie WijnSpijsdiner (donderdag 4 april, ontvangst vanaf 18 uur, diner 19 uur):
Restaurant Greenfield’sAmsterdamsestraatweg 42, 3741 GS  BAARN
Locatie voorjaars Wijnproeverij (zaterdag 13 april van 14 tot 17 uur):
Watertoren Bussum, nabij station Bussum-Zuid


DOWNLOADS APRIL 2019: 
Uitnodiging
Wijnbeschrijvingen
Bestellijst wijnen

Meer nieuws

08/07Spelen bij de Peperbus 2019
02/07Fantastisch resultaat voor het Rein Lander huis
01/07Kiwanis Utrecht doneert € 2.500 aan Jeugdfonds Cultuur Utrecht
30/06Laatste nieuws over Tetanus aktie
30/06Blog Gouverneur Peter Pietersen juli 2019
29/06KNF Helpt u graag
26/068000 euro voor wensambulance
25/06Kiwanis club Oss ondersteunt kinderen van de voedselbank
25/06Agenda en oproep Congres 2019 Hilversum
24/06Ouderen Busreis KC Geleen naar Bonn
>   >>

Interesse in Kiwanis?

Meer informatie over Kiwanis aanvragen:Stuur mij meer informatie over Kiwanis.
Ik zou graag vrijblijvend een Kiwanis club bezoeken.

Nieuwsbrief ontvangen?

* verplicht veld

Marketingtoestemmingen

Kies alle manieren waarop u wilt horen van Kiwanis Nederland:

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Nieuws aanbieden

Kiwanis Nederland, verspreidt nieuws via:

  • Kiwanis.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • De Kiwanis Nederland App
  • De Kiwanis Nederland nieuwsbrief

Nieuws aanbieden kan op 2 manieren:

Kiwanis Serviceclubs Nederland

© 2019 Kiwanis Serviceclubs Nederland
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen

Facebook Twitter Linkedin Youtube