Kiwanis Parkstad i.o.

Op het bordes bij MCO

• STOP Tetanus

Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

Welkom op de nieuwe website van Kiwanis Parkstad i.o. Op deze pagina kunt u terecht voor alle informatie van onze mooie club. Het doel van onze club is om op een gezellige en kameraadschappelijke manier het streven van Kiwanis wereldwijd na te leven:

"Serving the children of the World"

Dit doen wij door wereldwijde acties te ondersteunen, zoals het ophalen van gebruikte printer toners, in samenwerking met Unicef, om met dit geld de ziekte Tetanus uit de wereld te bannen. Met deze acties hebben wij al mede bereikt, dat er van de 36 landen wereldwijd waar nog Tetanus voorkomt, reeds in 13 de landen deze ziekte is uitgebannen.

Daarnaast hebben wij uiteraard ook lokale akties om onze doelen te bereiken. (zie onze nieuws pagina). Onze maandelijkse clubavond vindt plaats in de Winselerhof in Kerkrade, waar we in een gastvrije ambience broeden op nieuwe leuke ideëen en akties om de goede doelen te kunnen bekostigen.

Wilt u meer weten over onze club, vul dan het informatieformulier in, dan nemen wij contact met u op.