Kiwanis Parkstad i.o.

Parkstad i.o.

www.kiwanis.nl
Kiwanis
Kiwanis > Nieuws

Nieuws

High Tea bij Tobias


Op zaterdag 5 oktober staan de kiwani's Parkstad in Heerlen klaar om een leuke High Tea te organiseren voor de bewoners van zorgcentrum Tobias.

In de voorbereiding van deze middag hebben Gabriel en Armand de mise en place grondig voorbereid. Na een hartelijke ontvangst door de medewerkers van zorgcentrum Tobias, onderdeel van Sevagram, nemen de kiwani's de plaats in achter de keukentafel om de wijze lessen van Armand aan te horen over de te nemen stappen om de gerechten te kunnen maken die we in de middag zullen gaan presenteren. 

Soesjes gevuld met slagroom, soesjes gevuld met roomkaas, saucijsjes, sandwiches, en meer werden geprepareerd en in een rap tempo met een militaire precisie klaargemaakt om ze daarna te presenteren aan de bewoners. De opkomst van de bewoners was massaal en onder de begeleidende muziek van de Smitties kwamen we met alle lekkernijen voor de dag.

We kunnen rustig stellen dat we een zeer geslaagde middag hebben gehad. Het was een kleine inspanning met een grote beloning in de vorm van een grote groep mensen die we een leuke middag hebben kunnen bezorgen. 


Aanmelden voor leden:

Meer nieuws

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube