Kiwanis Peel en Maas

Peel en Maas

www.kiwanis.nl
 • Spelen bij de Peperbus

  Kiwanis tovert Grote Markt van Bergen op Zoom om tot een groot speelparadijs.

 • Feest in Zoetermeer

  40 kinderen gesponsord door Kiwanis openen de langste stormbaan van Nederland. Burgemeester Aptroot telt af.

 • Verwendag in Dieren

  Kiwanis verzorgde voor 37 kinderen een actieve en onbezorgde dag bij De Spelerij - De Uitvinderij in Dieren.

 • Dromen?

  KC Rheden Veluwezoom realiseert dromen! Dromen van een wereld waarin ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Peel en Maas is serviceclub nr 87 K 15406 onderdeel van Divisie 7 Zuid Oost van District Nederland. In augustus 1993 is de club in formatie gegaan, op 11 november 1997 in organisatie en op 16 mei 1998 is de club gecharterd. De leden vergaderen op elke 2e en 4e dinsdag van de maand.

De club is gestart als Kiwanis Club Helden e.o. en omvatte de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. Op 1 januari 2010 zijn bovengenoemde gemeenten gefuseerd tot de gemeente Peel en Maas. Aangezien de leden van KC Helden e.o. afkomstig zijn uit de toenmalige gemeenten, is besloten de naam van de club te veranderen in de huidige naam Kiwanis Club Peel en Maas.

 

 

 BPG Wijnen Bouwmaterialen wint Ondernemersprijs Peel en Maas 2018

BPG Wijnen Bouwmaterialen wint Ondernemersprijs Peel en Maas 2018


In een compleet uitverkochte zaal van DOK6 te Panningen is woensdagavond 31 oktober jl. BPG Wijnen Bouwmaterialen uit Maasbree uitgeroepen tot winnaar van de 9e Ondernemersprijs Peel en Maas 2018. De prijs werd uitgereikt door Wilma Delissen – van Tongerlo, burgemeester van de gemeente Peel en Maas.

Lees verder

Kiwanis Peel en Maas zet zich in voor Plattelandshoés

Kiwanis Peel en Maas zet zich in voor Plattelandshoés


Kiwanis Peel en Maas heeft in 2015 de €5.000,- opbrengst van de Ondernemersprijs gedoneerd aan het hospice/verblijfhuis Plattelandshoés in Panningen om rond het hospice/verblijfhuis een belevingstuin te realiseren. Onlangs is men begonnen met de herinrichting van de gehele tuin en hierbij hebben onder andere de leden van Kiwanis Peel en Maas een flinke bijdrage geleverd door zeer enthousiast de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder

Kiwanis

© 2019 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube