Kiwanis Peel en Maas

Peel en Maas

www.kiwanis.nl
 • Dromen?

  KC Rijn en Gouwe realiseert dromen! Dromen van een wereld ieder kind gezond, gelukkig en geliefd is. Dream4kids en Kiwanis doen daar samen wat aan.

 • Volcke Rally ...

  Dat zien wij graag. Kiwanis en JCI samenwerkend in de Volcke Rally. De grote winnaar is Fenderts Muzikaal Schoolkabaal. Cool!

 • Velo? eh u bedoelt fiets?

  Mountainbiken en fietsen voor een doel is een mooie combi en goed voor lijf en leden. Kiwanis Barneveld en De Man en zijn fiets fietsen en delen uit.

 • Haarwens

  Het zal je maar gebeuren. Ziek en dan al je haren weg! Haarwens helpt kinderen een beetje met een mooie pruik van echt haar. Kiwanis Goirle Mark & Leij helpt met een lunch en een bijdrage

 • Raadselen ...

  Voor velen is het raadsel wat Kiwanis doet. Een ingepakte fiets leidt ook tot opgetrokken wenkbrauwen ... alles voor het goede doel, mensen.

 • Voor kinderen, met jongeren ...

  Als je voor Unicef iets organi-seert, dan organiseer je natuur-lijk ook een leermoment voor horeca studenten. Mes, kanten! Bron: Gazet v Roosendaal

 • STOP Tetanus

  Kiwanis geeft 1 miljoen euro voor Stop Tetanus

  Lees verder >
 • De Kiwanispop

  De Kiwanispop wordt aangeboden door Kiwanis Clubs in Nederland. Al sinds 1993 delen Kiwanis Clubs over de hele wereld de poppen uit aan kinderen in ziekenhuizen.

  Lees verder >

Home

Kiwanis Club Peel en Maas is serviceclub nr 87 K 15406 onderdeel van Divisie 7 Zuid Oost van District Nederland. In augustus 1993 is de club in formatie gegaan, op 11 november 1997 in organisatie en op 16 mei 1998 is de club gecharterd. De leden vergaderen op elke 2e en 4e dinsdag van de maand.

De club is gestart als Kiwanis Club Helden e.o. en omvatte de gemeenten Helden, Kessel, Maasbree en Meijel. Op 1 januari 2010 zijn bovengenoemde gemeenten gefuseerd tot de gemeente Peel en Maas. Aangezien de leden van KC Helden e.o. afkomstig zijn uit de toenmalige gemeenten, is besloten de naam van de club te veranderen in de huidige naam Kiwanis Club Peel en Maas.

 

 

Kiwanis Peel en Maas organiseert vierde Grand-Café de Sport

Kiwanis Peel en Maas organiseert vierde Grand-Café de Sport


De Kiwanis Peel en Maas hebben voor het vierde jaar op rij met groot succes het Grand Café de Sport georganiseerd. Tijdens een avondvullend programma interviewden L1-presentator Sander Kleikers en zijn sidekick Gert Jakobs verschillende prominente tafelgasten. Samen met de veiling van verschillende bijzondere stukken leverde het uiteindelijk maar liefst 10.000 euro op voor het Jeugdsportfonds Limburg.

Lees verder

Kiwanis Peel en Maas zet zich in voor Plattelandshoés

Kiwanis Peel en Maas zet zich in voor Plattelandshoés


Kiwanis Peel en Maas heeft in 2015 de €5.000,- opbrengst van de Ondernemersprijs gedoneerd aan het hospice/verblijfhuis Plattelandshoés in Panningen om rond het hospice/verblijfhuis een belevingstuin te realiseren. Onlangs is men begonnen met de herinrichting van de gehele tuin en hierbij hebben onder andere de leden van Kiwanis Peel en Maas een flinke bijdrage geleverd door zeer enthousiast de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder

Kiwanis

© 2017 Kiwanis
Alle rechten voorbehouden

Kiwanis volgen:

Facebook Twitter Linkedin Youtube