Kiwanis Rheden - De Veluwezoom

Rheden - De Veluwezoom

Kiwanis > Houtkapactie voor het goede doel

Houtkapactie voor het goede doel

Het houtproject is tijdelijk gepauzeerd. Houd onze webpagina in de gaten om te zien wanneer we weer aan het zagen gaan!

De houtverkoop van Kiwanis Club Rheden "De  Veluwezoom" is een goede traditie. Elk jaar zetten wij ons in voor een mooi doel dat steun behoeft. Zo brachten wij onder meer geld bijeen voor het internationale project van Kiwanis.  Heel veel vrienden van Kiwanis club Rheden steunen deze actie en zitten er elke winter lekker warm bij.

De houtactie is nagenoeg het hele jaar door. De leden van de club zagen en hakken zelf!

Meerdere malen per jaar steken de Kiwanis letterlijk de handen uit de mouwen. Op een of meerdere gezellige houthakdag(en) in Velp nemen zij zelf de bijl ter hand om het hout, dat beschikbaar wordt gesteld door een particuliere houtsponsor, in handzame blokken te hakken. Vervolgens wordt het hout nog dezelfde dag bij de kopers thuis afgeleverd.

Wilt u hout bestellen? Dat kan het hele jaar door! Uw bestelling is van harte welkom, het hele jaar door. Als u via contact een email stuurt,  zorgen wij dat u, na overleg, één of meer hartverwarmende kuub haardhout krijgt thuisbezorgd. De prijs voor één kuub hout is € 60,--. 2 Kuub hout en meer € 55,00, franko huis.

Besteding.

Mede door deze activiteit zijn wij in staat geweest om aan verschillende projecten binnen en buiten Kiwanis een financiële bijdrage te leveren. O.a. aan Stichting Gaandeweg en Jubileumproject Kiwanis Nederland "Tetanus de wereld uit", Droomdag Dream4Kids.

Alvast hartelijk dank!