Kiwanis Rheden - De Veluwezoom

Rheden - De Veluwezoom

Kiwanis > Nieuws

Koningsharing Party 2017

De jaarlijkse Haringparty van Kiwanis Rheden. Uiteraard de traditionele veiling van een tonnetje haring. En verder de verloting van leuke prijzen, door sponsors beschikbaar gesteld. Maar echt anders dan anders: een workshop haringhapjes maken!

De opbrengst van veiling en de loterij komt ook dit jaar volledig ten goede aan de Stichting Dream4kids. Deze stichting heeft als doel kinderen met een trauma een nieuwe start te bieden door de grootste dromen van kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een (jeugd)trauma in vervulling te laten gaan tijdens een droomdag.

De kosten voor de avond zijn € 35,00 waarbij inbegrepen drie drankjes en een buffet zodat ook niet-haringeters voldoende aan hun trekken komen. Al voor € 15,00 kunt u in alle rondes van de loterij met 1 nummer meespelen.